Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Дарина Павлова влиза в туризма

отпечатай новината

06.11.2012 16:00 | Видян 4610 пъти

Дарина Павлова влиза в туризма

Дарина Павлова възнамерява да развива бизнес у нас, научи "Всеки ден" от свекъра ѝ Павел Найденов.

Докато бе за няколко дни в България, за да погребе баща си, вдовицата на Илия Павлов посети и адвокатска кантора, за да регистрира нова компания. Тя се поинтересувала от състоянието на хотелите си у нас и поискала пълен финансов отчет.

Мадам Мулти е заявила желание да развива ударно туристически бизнес в България от следващата година. Затова проверява не само активите и управлението на гранд хотела във Варна, в който има участие чрез офшорна фирма, а и на комплекс от вили край софийското градче Долна баня.

В курорта с минерални извори Дарина притежава апетитен парцел с луксозен централен хотел и куп къщи за гости. Те бяха вдигнати навремето от Илия Павлов, който инвестира в мястото, за да печели от чуждите туристи, които посещават намиращия се в близост голф комплекс, пише Всеки ден.

Сега Дарина явно е решила да възобнови проекта на мъжа си и да поеме в свои ръце контрола върху перспективния бизнес. Тя имала контакти на високо ниво в Италия, САЩ и Израел и смятала да води в България поне по 30 000 туристи годишно. Още през пролетта Мадам Мулти започна да преподрежда банковите си сметки и да прехвърля активите си от различни имоти и фирми.

Според информатори на „Всеки ден" Дарина обмисляла да рестартира бизнеса си у нас и именно затова е регистрирала и ново дружество, което до няколко месеца ще е факт.

Докато беше в България, Дарина Павлова се видя и с шефа на тамплиерите Румен Ралчев, който познава всички настоящи богаташи у нас. Според мълвата той ще ѝ е бизнес партньор в начинанието.

 Милионерската вдовица е в отявлен 1 конфликт с шефката на „МG Корпорация" Бояна Попова, която не била особено съвестна в управлението на дружеството, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !