Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Анелия залюби Иво Бързия

отпечатай новината

07.11.2012 11:45 | Видян 6207 пъти

Анелия залюби Иво Бързия

Според клюката във фолк средите Иво Бързия забърсал Анелия по време на участие на брюнетката в чалга заведението „Найт флайт". За да я впечатли, Бързия й дал 10 000 лева бакшиш, коментират очевидци на свалката между бившия митничар и Анелия.

Ивайло Разложки е подпомогнал новата си изгора и за юбилейния й концерт в НДК. Баровецът платил наема от 10 000 лева за зала 3 в столичния дворец на културата.

Макар интимните отношения между Анелия и Иво Бързия да се развиват бурно, двамата не планират да живеят заедно. Все пак попфолк звездата често нощува в дома на заможния бивш митничар в столичния квартал „Витоша".

Ивайло Разложки е  сред най-коментираните плейбои в София. През кревата му са минали чалга звездите Мария и Преслава, а за последно той бе засичан с Наталия Гуркова.

Макар от години да не работи, Иво Бързия продължава да харчи като за световно в чалга баровете и да сменя като носни кърпички лимузините си - всички с регистрационни табели СА 1976.

През 2006 г. Иво Бързия бе арестуван в курорта Слънчев бряг като участник в контрабанден канал на митничари.

Бързия, съвместно с Георги Георгиев - Пурата и Радослав Живков -Джими, действаше на летище София и вкарваше контрабандно мобилни телефони, компютри, цигари и всякакви други стоки.

Съдебният процес срещу наглите митничари обаче се провали и днес Иво Бързия харчи на воля милионите си. Анелия също е с впечатляващо интимно досие - след като се разведе с Коко Динев, брюнетката подхвана няколко авантюри, като най-коментираното й гадже бе пловдивското милионерско синче Мартин Данона.

източник: Всеки ден

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !