12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Лили на лечение в болница

отпечатай новината

08.11.2012 10:15 | Видян 3318 пъти | Гласували 1

Лили на лечение в болница

Броени дни преди големия си концерт в зала „Арена Армеец" примата на българската естрада Лили Иванова е изпаднала в тотална безизходица. Тя не може да помръдне от артритни болки и се надява да се излекува със сокове и билкови илачи от Правителствена болница.

"Всеки ден" видя как личният шофьор на Лили чака с часове пред Правителствена болница, за да вземе специално приготвени за нея нектари и пресни сокове от плодове и зеленчуци. От лечебното заведение му ги приготвят преди обед, за да ги занесе в дома й малко преди ставането й от сън в 13,30 часа.

По този начин певицата разполага с прясно изцедена течна храна, за която смята, че е най-полезна за здравето и фигурата й.

В същата болница бъркат и специални илачи за примата. Лошото време влияе толкова зле на костите й, че в момента тя не може да помръдне. Артритът я мъчи, ставите я болят, има възпаления и не се знае как ще излезе на сцената пред 15 000 души, разказаха запознати. Въпреки това Лили отказвала да пие лекарства и да й бият обезболяващи инжекции.

Искала да се лекува с природни методи. Затова на специалистите им се налага да разработват отвари и шейкове на билкова основа с добавени минерални съставки, които укрепват костите и ставите. Разчитат с тяхна помощ да я изправят на крака до 22 ноември, когато е планиран концертът.

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !