Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Нелина захапа колежките си

отпечатай новината

08.11.2012 17:00 | Видян 2990 пъти | Гласували 1

Нелина захапа колежките си

Фолк певицата Нелина се възмущава, че голям процент от младите ѝ колежки са по калъп. По думите ѝ те залагат предимно на визията, а не на гласовите си данни. "Ние работехме по заведенията ежедневно. Там си в пряк контакт с публиката, с оркестъра, с хората - тези, от които най-много зависиш и тези, които ти затварят цикъла на работа.

Имахме информация от първа ръка - какво върви, какво се харесва, от какво имат нужда, ти какво искаш да направиш и го правиш. Сега вземат някакви момиченца, гримират се, слагат им се екстеншъни, записват им една песен, в студиото оправят всичко, направят ги по калъпа, както трябва да бъде", казва тя в интервю за “Сигнал”.

Нелина е на мнение, че тези хора не знаят как да се държат по време на участие, как да застанат, какво трябва да правят и кажат, пише Блиц.

"Тя забравя да си вдигне микрофона... Като е на плейбек, поне да се прави, че пее. Хората това го виждат и ето оттам идват отрицателните коментари. Заради няколко негативни професионални изяви, хайде после всичките такива", ядосва се изпълнителката.

Нелина признава, че вижда вина и у продуцентите, които дават поле на изява на немалко момичета, които нямат никакви вокални качества и харизма, пише още Блиц.

"Всеки според възможностите... Но вина имат и тези, които им дават възможност да се изявяват там. Има и друг момент - продуцентите ги пускат в пространството и цедката вече ги отсява - кои стават и кои не стават. Свидетели сме, че много имена минаха и заминаха, никой вече не ги помни. Остават тези, които вършат работа и стават", коментира тя .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !