Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Фънки към Къци: Ти си секссимвол на третата възраст

отпечатай новината

09.11.2012 11:00 | Видян 3132 пъти

Фънки към Къци: Ти си секссимвол на третата възраст

Оставането на шоумена в къщата след последните елиминации предизвика коментарии с различен характер. Обади се дори Багата, който определи подкрепилите Къци като "всички комунисти", пише Блиц.

Мнението на Фънки бе, че Къци въплащава въжделенията на третата възраст като секссимвол.  Обсъждането на "жертвата" Къци и подигравките срещу него не свършиха с това. "Много си прост, Къци" , продължи плейметката темата за това кой какъв е. Когато чу какво е казал той за нея, Златка нанесе поредния си удар - "Никога няма да те допусна до себе си", обобщи тя.

Караницата по махленски продължи още доста време. Златка прекъсна всичко със знаменателния си израз "Дреме ми на гъза". Това имаще обратен на очаквания ефект и провокира Къци да поиска приятелството на плейметката.

Тя обаче директно го отряза с думите, че не ѝ е интересен. Бегло сравнение със физическите данни на бившото ѝ гадже Багата показва за какво говори Черната Златка, пише още Блиц.

Къци намери последна утеха в максимата, че българите по принцип са зависливи. Особено тези, които нямат талант, които са озлобени от постиженията на другите. Той разви теорията си на тема "Защо всички са срещу мен" пред единствения си слушател-тризначката Надежда, но остана в почти пълна изолация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !