Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Соня Васи крие връзка с Фатик

отпечатай новината

09.11.2012 13:30 | Видян 8128 пъти

Соня Васи крие връзка с Фатик

Соня Васи, първата българка, лъснала гола в американския "Плейбой", има дълъг списък от любовници и това не е тайна за никого. Сред гаджетата ѝ са били и световни знаменитости и наши подземни босове, сред които и бившият №1 в ъндърграунда Васил Илиев, пише Уикенд.

Самата тя с гордост е разказвала колко близки са си били с висаджията и как той често е отскачал при нея в Америка, за да делят постеля. Плеймейтката е имала интимно вземане-даване и с още един легендарен мафиот – Филип Найденов – Фатик, но за връзката си с него никога не е продумвала. Днес мнозина се чудят на какво ли се дължи тази нейна дискретност, при положение че митичният гангстер отдавна не е между живите.

За интимните подвизи на Соня се носят легенди още от 90-те. Едва 20-годишна, блондинката попада в ръцете на подземния елит. Гангстерите, искат да я имат, защото е носителка на титлата "Мис България".

С Васил Илиев варненката се запознава през 1993-та, когато вече е американска гражданка и се е преквалифицирала на певица. Лятото на тази година тя си идва в родината за турне с групата си и съдбата я сблъсква с голямата любов, пише още Уикенд.

"Посъветвана бях да си взема няколко бодигардове, за да обикалям страната спокойно. Тогава ме запознаха с Васил и той ми даде от неговите момчета. След като се сприятелихме, дойде в Америка. Започнахме да се срещаме често. Поддържахме връзка и си говорехме за всичко. Той имаше мечти и амбиции като всеки млад човек. Жалко е, че не можа да ги осъществи", сподели преди време Соня.

Пак в същото интервю тя изпадна и в още по-големи откровения: "Васил ми беше голям приятел и дори повече от това. Когато си помисля какъв мъж беше – той и каква връзка имахме, всичко друго остава на заден план. Такива мъже се раждат рядко.

Спомените ми от Васил Илиев са незабравими. Той ми беше най-добрият приятел, а когато това го постигнеш с един мъж, всичко останало е прекрасно".

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !