Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Виктор Калев и Силвия Кацарова не си говорят

отпечатай новината

09.11.2012 17:45 | Видян 2644 пъти

Виктор Калев и Силвия Кацарова не си говорят

Няма какво да коментирам този образ. Това не съм аз - изкарват ме някаква неграмотна идиотка. Виктор не е прав - били сме приятели, така близък човек не се шаржира. Просто не е добронамерен. Нито се пуля по този начин, нито се обличам така.

Ако сме в бяла държава, да ги осъдя, ама тук какво да правя - не им обръщам внимание", възмутена е Кацарова.

В защита на майка си се обяви и дъщеря й Теди. "Не съм съгласна ,с гротеските в "Шоуто нa Слави". Познаваме се с тях - идвали са и са яли и пили вкъщи... Слави също! Не мисля, че това е начинът.

Разбирам, това е безсилието на сценаристите, но пародията на майка ми беше много груба. Не знаехме точно къде да се засмеем и за какво точно. O'кей, един път, два пъти... Но всеки път предаването да се пълни с нея", възмущава се дъщерята на Елзетката.

Теди била бясна на пародиите на Виктор Калев,. който в няколко актьорски вечери се превъплъти в младоженката Сиси Кацарова.

В началото и майка й Силвия гледала с чувство за хумор на солените шеги на неин гръб, но в последните си смешки сценаристите преминали допустимата граница.

Виктор Калев, който се преобразява в образа на русокосата естрадна звезда, толкова се забавлявал със скечовете, че често импровизирал и дори забравял репликите си.

Заради пиперливите майтапи за певицата и втория й съпруг Виктор Калев развалил приятелството си с Кацарова. Притеснен от грубите шеги по адрес на певицата, комикът й телефонирал, за да я пита дали не му се сърди.

Силвия се държала хладно с него и му обяснила, че е обидена не толкова заради "просташките скечове", колкото от факта, че Виктор истински се забавлявал с ролята си.

"Гледах си на турско кафе и на дъното на чашата видях банкнота от 100 евро. На медения ми месец ми се обади дъщеря ми Теди и ми каза: "Мила мамо, ти си най-прекрасната майка на света", а аз я прекъснах и й казах: Теди, кажи ми колко да му искам", била репликата, която извадила от равновесие певицата. Засегнала се и на подмятането, че вече няма мензис.

"За тези хора няма нищо свято - ни дете, ни Женственост. А съм ги имала за приятели", тъжна е Силвия

източник: Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !