12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Камен емигрира в Барселона

отпечатай новината

12.11.2012 16:45 | Видян 1874 пъти

Камен емигрира в Барселона

Камен Воденичаров е обявил за продажба софийското си жилище и събира пари, за да си купи апартамент в Барселона. Това обяви самият той вчера в интервю по bTV. Както Всеки ден писа преди месец, шоуменът търси купувач на жилището си в центъра на София.

"Смятам да имам собствен дом в Барселона, любимия ми град. Искам да остарея там и се опитвам да сбъдна мечтата си. Апартаментите не са чак толкова скъпи, ако продам дома си в София, ще трябва да намеря още малко пари и да си купя там имот. Предполагам, че до година-две ще успея", сподели Камен.

Воденичаров уточни, че смята да живее там с "една дама", като не уточнява коя е тя. Той е бил над 20 пъти в Барселона, където температурите почти винаги са над 20 градуса.

Докато камерата на bTV обикаляше стените на дома му се видя, че на видно място стои голяма снимка на Камен с певеца Любо Киров, пише Всеки ден.

Години наред се мълвеше, че двамата са имали интимни отношения. Оказва се, че Камен и Любо дълго били скарани и успели да се сдобрят чак преди година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !