Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Николета Лозанова продава дрехи менте

отпечатай новината

13.11.2012 10:30 | Видян 4198 пъти | Гласували 1

Николета Лозанова продава дрехи менте

Николета Лозанова стана бизнес дама и продава дрехи менте. Плеймейтката се е хванала да припечелва от виртуален бутик в интернет, където лично рекламира стоките, копиращи едно към едно популярни световни марки. Това обаче е напълно незаконно, установи проверка на „Всеки ден". За търговия на дрехи с логото на дизайнерски произведения тя може да бъде осъдена дори на затвор.

Лозанова обаче явно не е наясно със законите и ги гази брутално. По специални заявки наети от нея хора изпращат на феновете й имитации на дрехи и обувки по модели на световни марки, при това гарнирани с логото на марките.

„Най-добрите реплики" - така рекламира Николета Лозанова стоките, които продава. Плеймейтката пусна в интернет магазина си освен дрехи и обувки и аксесоари. На тях също не се свени да лепне запазените марки на оригиналите.

В колекцията й има например анцуг от плюш модел „Ева Лонгория", върху който е извезан огромен черен знак на оригинала „Шанел". Но стоката няма нищо общо със световната модна къща, а си е чисто менте. Цената на комплекта е 130 лева, ако е в розов цвят, и 120 лева - ако е в бяло.

Гумени сандалки, с каквито през лятото пазарът беше наводнен, при г-жа Божинова се предлагат по 40 лева за чифт. Това е 4 пъти по-скъпо от цената им по магазините за евтини обувки. Върху цветчето, с което са украсени, също се мъдри знакът на „Шанел".

Далеч по-скъпа е имитация на обувки с платформи от „Кристиан Диор" - целите обсипани с кристали. Ако искате да имате това менте, ще трябва да се бръкнете с 250 лева, докато за оригинала се плащат няколко хиляди.

Плеймейтката
не се задоволява само с лансирането на готова стока. Има и работнички, които шият по желание на клиента. „Можем да ви ушием тоалет по ваша идея или снимка", се казва в предложението на Николета.

За изграждането на новия си бизнес плеймейтката залага на своята популярност. Тя има няколко фен страници във фейсбук, чрез които пуска линкове с новите си продукти.

Самият магазин също е регистриран като потребител на социалната мрежа. „Добавяйте я към приятелите си", призовава Николета и печели от наивните си фенове.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !