Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Деси Добрева остана без куфари в САЩ

отпечатай новината

15.11.2012 17:30 | Видян 2715 пъти | Гласували 1

Деси Добрева остана без куфари в САЩ

Деси Добрева, която е на турне в САЩ останала без сценичните си тоалети за последните концерти. Докато била в самолета между Сан Франциско и Лос Анджелис, изчезнали куфарите ѝ, пише Блиц.

Всички дрехи били в куфари, които самолетната компания изгубила и още не са открити. Деси ще изнесе в Америка общо 12 концерта. Певицата ще остане там до декември, тъй като има планирани участия в Сан Диего, Атланта и Бостън. Последният концерт е на 1 декември в Ню Йорк.

После стана ясно, че Добрева ще удължи турнето с още 2 концерта пожелание на група родолюбиви българи, които полагат изключителен труд и усилия да съхранят българската култура и традиции. В тях талантливата певица ще представи нови фолклорни обработки, както и обработки на едни от най-хубавите български песни. В концертната програма Деси е включила и авторски джаз песни, както и хитове от различни жанрове, на няколко езика.

Идеята за турнето тръгва от Ансамбъл "Хоро" - Чикаго, които канят ангелогласната изпълнителка като специален гост на големия им гала-спектакъл, който ще се състои тази събота (17 ноември) в Аудитория на Североизточния университет, Чикаго.

Турнето на Деси стартира на 2 ноември с много радост и патриотично настроение във Финикс, Аризона. След което тя гостува на нашите сънародници в Сиатъл, Сан Франциско, Лос Анжелис и Сан Диего. Предстоят и концерти в Атланта, Чикаго, Детройт, Сейнт Луис, Минеаполис, Бостън и Ню Йорк, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !