Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Деси Зидарова с двама младежи на парти

отпечатай новината

16.11.2012 09:30 | Видян 3133 пъти

Деси Зидарова с двама младежи на парти

Моделката Деси Зидарова се появи на светско парти с двама младежи, след дълго отсъствие. Скандалната красавица спря публичните си изяви, след като съпругът ѝ Михаил Младжов бе вкаран в ареста за разпространение на наркотици, информира Блиц.

За последно Зидарова "притесни" столичните магистрати, когато бе викната за разпит в съда. Там тя втрещи служителите, като се появи с тясна секси блузка, а отдолу без сутиен.

След това моделката-актриса се скри от публичното пространство, като се говори, че през това време е била на операция по изваждането на пирони от краката ѝ, след инцидента, при който бяха счупени и двата ѝ крака.

Едва сега Зидарова бе засечена на светско парти, като компания ѝ правеха двама младежи, които не я оставяха да скучае. Те видимо забавляваха манекенката, защото тя в отлично настроение.

Оказа се, че Деси не могла да откаже поканата на певицата Емануела, която отпразнува рождения си ден в елитно столично заведение. Зидарова обаче поздрави юбилярката и не остана дълго. Тя си тръгна, отново в компанията на двамата загадъчни младежи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !