Хавайска пролет: Фото на деня

Хавайска пролет: Фото на деня

Кураж не е да имаш сили да продължиш,...

Кураж не е да имаш сили да продължиш, а да продължиш,...

Къци печели "ВИП Брадър"

отпечатай новината

16.11.2012 10:00 | Видян 2050 пъти

Къци печели

Къци Вапцаров е името на човека, който ще спечели "ВИП Брадър" 2012, научи Всеки ден. В последните два дни преди грандиозния финал на шоуто в събота зрителската подкрепа за мистър "Невада" е категорична и той води с рекорден брой есемеси пред останалите съквартиранти - Багата, Фънки, Орлин и Никол. Невероятно, но факт - жертвата унищожи мъчителите си.

Нисичкият водещ от 90-те години ще се окичи с титлата на шампион на реалитито, след като в продължение на цели два месеца заблуждаваше телевизионната аудитория и звездите в Къщата с желязно подготвената си стратегия. Пред зрителите на малкия екран Къци се показа като изключително измъчван човек, незаслужено подложен на жестоки подигравки и обиди само защото е принципен в здравословния си начин на живот, не говори цинизми и е създал стабилно семейство, оставайки верен само на жена си в продължение на 20 години, пише Всеки ден.
 
Той изгради перфектния образ на мъченик и бързо влезе в сърцата на голяма част от аудиторията. Зрителският профил на хората, които гласуват за шоумена, е предимно от жени на възраст между 40 и 60 години, от провинцията. "Не е никаква изненада, че Къци е техният любимец, тъй като идеалният мъж за дамите на средна възраст включва всички негови качества, показани пред камерите в Къщата", категорични са психолози. Те отчитат и факта, че макар и на шоумена привидно да му липсва класическото мъжко надмощие, той е не по-слаб тормозатор, а жените обичат това.

Най-куриозното обаче е, че първи помощници по пътя на Къци към победата станаха именно съквартирантите му в шоуто. Мистър "Невада" подложи бананова кора на виповете, защото всички до един се вързаха на целта му да го направят жертва.

Ако Юлиан, Фънки, Златка и останалите не се караха и не го обиждаха непрекъснато, може би те щяха да са финалисти сега, а досадният Къци отдавна щеше да топли дивана пред телевизора си в Драгалевци. Само че той много добре прецени колко им е пипето на другите и това да ги изкарва непрекъснато от нерви му се стори по-лесно от игра на жмичка с малчуганите в частната му детска градина. И ако доскоро с подкрепата на зрителите се ползваше мълчаливият и кротък Благой, то той се прецака сам преди два дни след пиянския си погром, в който демонстрира огромна доза таена агресия.

Единственият минус от цялата работа за Къци ще бъде фактът, че като победител той ще прибере само наградата от 10 000 лева - паричната стойност на собствения му медальон. Заради дрязгите си с останалите никой от съквартирантите не завеща бижуто си на Къци на излизане. Затова той ще се задоволи само с десет бона, които със сигурност няма да са достатъчни да реализира филма, за който открай време мечтае.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !