Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Орлин без Яна и без парти

отпечатай новината

18.11.2012 13:02 | Видян 5920 пъти | Гласували 4

Орлин без Яна и без парти

Тенекия върза гаджето на Орлин на приятеля си на финала на ВИП Брадър. Яна не се появи в студиото на Нова, разкри slava.bg. Танцьорката не пожела да присъства на триумфа на своя любим, с когото заедно спечелиха предишното риалити шоу с негово участие – Dancing Stars. Това веднага породи слухове и клюки сред съквартирантите от ВИП Брадър, които също гледаха финала от първия ред на публиката. Да не би двамата да се разделени??? Това коментираха всички.
Мечтаното от Орлин афтър парти – купон след финала, също не се състоя. Продуцентите разпуснаха звездите си. С цел икономия те ще ги съберат чак на 18-и декември, когато ще е свършил сезонът и на Биг Брадър Ол старс. Това е щафетното им шоу, което стартира в понеделник вечер. Освен трите близначки, наричани тризначките, в предаването ще се надвикват съквартиранти от различни сезони на Биг Брадър, както и представители на други риалити формати, правени от Нико Тупарев в Нова и бТВ.
Вместо да се весели, Орлинчо прекара малките часове със семейството си и поспа малко преди да се появи още рано сутринта в неделя в новото предаване на Нова – Събуди се. След 2 месеца сън, сън и сън обаче той има запас от спокойствие.
Към него не липсваха и неприлични оферти. В ефира на предаването си Горещо директно от къщата на ВИП Брадър водещата Венета Райкова, също спрягана за съквартирант в Биг Брадър Ол Старс, заедно с мъжа си Тихомир, пожела да съблече Орлин. Тя се оправда с нуждата да провери оставил ли е синки Багата при налитането си за борба и още нещо върху Орли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Да, Орлин спечели ВИПа

Няма коментари към тази новина !