Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Венета Райкова е бременна?

отпечатай новината

19.11.2012 10:00 | Видян 5206 пъти | Гласували 1

Венета Райкова е бременна?

Водещата на предаването Горещо Венета Райкова май е бременна за втори път, гръмнаха светските сайтове в България, пише Супер 19'. Това подсказва самата блондинката, след като стресна почитателите в социалната мрежа Фейсбук.

В нета Венета пише, че чака разрешение, за да съобщи много хубавата новина. "Хем се радвам, хем се притеснявам", пише тя. Феновете на Райкова веднага започнаха да гадаят какво толкова има да им съобщи дамата, и започнаха да предполагат, че Райкова е бременна.

Не е изключено "бомбата" да е бременност на водещата, защото неотдавна гадателка предрече на Райкова, че ще роди второ дете. Близки до Венета също подозират бременност, защото телевизионерката изведнъж се е разхубавила до неузнаваемост, признак, който повече подсказва бъдещо майчинство, пише още Супер 19'.

През февруари 2009г. Венета роди син.  През цялата ѝ бременност бъдещите родители не спряха да умуват за име. В крайна сметка си харесаха екзотичното Патрик. "Не е кръстен на някой актьор или нещо подобно, просто ни хареса", поясни тогава Тишо,  който бе на седмото небе от щастие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !