Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Новата Златка - с тунинговани цици и нос

отпечатай новината

19.11.2012 12:30 | Видян 4932 пъти

Новата Златка - с тунинговани цици и нос

За корекции на бюста и носа призна Мис "Плеймейт" 2012 Силвия Бахати. Спечелилата титлата в събота в Банско миска обясни, че сега не би си направила тунинг и че не препоръчва на момичетата да се коригират, пише Блиц.

Наследничката на Златка Райкова, Златка Димитрова и Николета Лозанова се дразни от сравненията с предшественичките ѝ. Не смятам, че приличам по нещо на Златките, отсича 25-годишната Силвия, която работи като модел от три години и танцува в еротичното шоу на Биляна Йотовска. Плеймейтката отрича танците да са еротични. Това е модно шоу с различни костюми, казва спечелилата титлата.

Поне за още пет от участничките имаше слухове, че им е платено, за да спечелят, отхвърли пред bTV появилите се съмнения за купена титла Силвия. Тя учи психология във Велико Търново и твърди, че успява да съчетава работата и лекциите. Титлата си иска да използва за професионално развитие. Очаква повече снимки и предложения за участия в реклами.

Силвия e убедена, че може да се издържа сама. Обвързана е с момче на нейната възраст, което малко я ревнува от заниманията ѝ, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !