Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

(Мало)умно

отпечатай новината

19.11.2012 12:33 | Видян 5281 пъти | Гласували 3

(Мало)умно

След излизането си от Къщата Черната Златка имаше ден за интервюта с медиите, които предварително се бяха записали. Супер 19` също попадаше в този списък, но екипът на вестника остана супер учуден от отказа на Мис Плеймейт 2009 да говори пред нас.

Най-вероятно Златка е решила да даде изявления единствено за Нешънъл Джиографик и други подобни издания, тъй като, както се видя във ВИП Брадър, е много навътре с географията.

Според пиарите на риалитито, бургазлийката била бясна на медиите, че са я оплювали и изкарали проста, докато бе вътре в Къщата. След като разбрала какво са писали за нея от престоя ѝ в предаването, Златето отказала всякакви контакти с журналисти.

От "звездната" болест явно се е заразила и Камелия, която бе най не-ВИП персоната в четвъртия сезон на предаването. Тя също отказа да говори пред медиите, явно страхувайки се, да не я засичат за изцепките ѝ, когато обиди българския народ, че е най-простия на света.

Да не забравяме, че девойката, която вътре играеше ролята на измислената принцеса София, е просто една барманка. А попадането ѝ в Къщата е благодарение на връзката ѝ с певицата Люси Дяковска.

Още по средата на ВИП Брадър много от феновете на предаването възроптаха по форумите, че Камелия няма място вътре и двете с Люси трябваше да бъдат като един играч.

автор: Мартин Райков

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !