Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Секс, пиене и бой в Биг брадър 2012

отпечатай новината

21.11.2012 15:45 | Видян 4599 пъти

Секс, пиене и бой в Биг брадър 2012

Невиждани скандали, интриги, пиянски изцепки, бой и много простотия. Това ще видят в следващия един месец зрителите на Биг Брадър. Събраните под един покрив участници от всички останали сезони на шоуто ще вдигат рейтинг с шокиращи обрати – пише "България днес".

В Къщата най-накрая ще има креватни изпълнения – радват се продуцентите на шоуто. ВИП Брадърите така и не успяха да спретнат любовна интрига. По същия сценарий по който заключиха Багата и Златка, сега Големият брат събра бившите любовници Борислав и Лиляна под един покрив.

Двамата участваха в третия сезон на предаването и изживяха любовен романс в Къщата и извън нея. При влизането си Лиляна сподели, че е имала много красиви моменти с Борислав, но отдавна всичко е приключило.

Големият бос на предаването е македонецът Лестър (Никола) от балканския Биг Брадър. Той е модел, хвалещ се със завоеванията си сред жените, а още при влизането си спомена, че иска да прави секс с тризначките.

Другата македонска сексбомба – Цеце Орешкова, също се очаква да покаже прелести и да се разгорещи пред камерите. Найден и Панайот (Пацата) са гларусите, от които се очаква да дойдат свалките – отбелязва изданието.

източник: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !