Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Сан Франциско отряза нудистите

отпечатай новината

22.11.2012 13:45 | Видян 2155 пъти

Сан Франциско отряза нудистите

Сан Франциско въведе закон, с който забрани нудизма. Според него всеки над 5-годишна възраст няма право да се показва гол публично. Глобата за нарушители е от 100 до 500 долара, научи Всеки ден.

Общинският съвет на града трябва да се произнесе по законопроекта, забраняващ нудизма в града. Текстът е внесен от Скот Вайънър, общински съветник в Кастро - квартал, който се смята за рай за нудистите.

Срещу внесения законопроект се възпротивиха защитници на публичната голота, които го атакуват в съда. Те протестираха миналата седмица срещу него пред кметството на Сан Франциско. Според тях законопроектът ще наруши свободата им на изразяване.

По принцип законите в Калифорния забраняват пълната голота на публични места, включително и на плажа. В Сан Франциско обаче досега се считаше, че непристойността е главно в очите на гледащия и затова нудизмът бе разрешен.

"Хората прехвърлиха мярката с техния ексхибиционизъм", заяви кметът на Сан Франциско, който трябва да подпише законопроекта, ако бъде гласуван.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !