Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Мая Савова: Католиците не са християни

отпечатай новината

23.11.2012 15:00 | Видян 3064 пъти

Мая Савова: Католиците не са християни

Нахаканата и хиперактивна Мая Савова, която в момента е водеща заедно с Жени Калканджиева на неделното предаване „Съпругите„, направи истинско откритие в общата култура, пише Уикенд.

Съпругата на спортния журналист Крум Савов е известна като доста устата и леко невротична личност, което проличава даже докато е водеща в лежерно и захаросано предаване като „Съпругите“ по Нова.

Това не и пречи да подсказва, че има високо самочувствие и увереност, с което явно си прокарва път в служебната йерархия.

Предаването „Съпругите“, което Мая Савова води, е предаване, което успява да си издейства звездно присъствие главно с разтапящо положително отношение към гостите и щадящо задаване на въпросите, така че известните личности да не се почувстват по никакъв начин притиснати.

Като цяло в „Съпругите“ властва едно настроение, което може да се обобщи с думите „Да се покикотим, да плеснем и да се прегърнем“.

В тази атмосфера и за такъв тип предаване явно не се изисква да си интелектуален колос като водещ, но все пак се предполага, че водещите трябва да отговарят поне на половина на високото си самочувствие.

Ще избегнем някои други случаи, в които Мая Савова се е проявявала като капацитет, но не може да заобиколим случая, в който след изгонването си от къщата на „ВИП Брадър“ в „Съпругите“ гостува Мариана Попова.

Както обикновено при разговор, Мая Савова държи да не изпусне думата и бърза за да постави първа въпросите си, като подхвана Мариана с питания за нейния бъдещ съпруг Ханес. Каква беше изненадата ни обаче, когато Мая Савова запита Мариана Попова дали Ханес е католик или християнин.

Може би на Мая Савова трябва да се обясни, че и православните и католиците са християни, а ако проучи и  протестантството ще направи още по-голямо откритие за себе си. Уверени сме, че тези въпроси не са толкова трудни като воденето на „Съпругите„.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !