На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Първото гадже на Луиза е Денислав от айдъла

отпечатай новината

23.11.2012 16:30 | Видян 4746 пъти

Първото гадже на Луиза е Денислав от айдъла

Актрисата Луиза Григорова си пада само по-лоши момчета. Звездата от сериала „Стъклен дом“ цял живот е само с мъже, които имат слава на гамени. Дори първото й гадже в ученическите години се оказа опасен тип с лош нрав. Като малка актрисата имала връзка с популярния участник в „Мюзик Айдъл“ 2 Денислав, който нашумя след побой на репортерка.

Родената в Перник манекенка се захласнала по гелосания Дени още от ранните си години в училище. Двамата били съученици в местното школо и станали гаджета в първи клас. Дени бил първата голяма любов на Луиза , но и дума не можело да става за нещо повече от няколко невинни целувки по бузата. Двамата се разделили, преди да изконсумират любовта си, защото по това време още били на етап, в който за пръв път осъзнавали разликите между мъжа и жената.

Невинното им увлечение траяло само няколко години, през които хлапаците били неразделни. След това обаче Луиза влязла в пубертета. В същото време Дени още нямал никакви признаци за мъжественост и манекенката го отритнала, привлечена от по-големи момчета с опит.

Детското им увлечение обаче било добре известно на всичките им приятели в квартала и Денислав много се гордеел, че е първият, на който Григорова обърнала внимание. Когато хубавецът бил разкаран от дългокраката звезда, която имала амбиции да обикаля света като манекенка и нямала време за губене в компанията на млади и морално неопетнени момченца, той много страдал и се заканил някой ден да направи така, че тя отново да го хареса.

Свенливостта му с жените обаче не била в негов плюс. Както айдълът призна сам в шоуто, в което влезе на 17 години, той нямал никакъв опит с жените до тази възраст и карал тежък пубертет. За по-малко от месец обаче, откакто стана тв звезда, той се открехна на първите страсти от друга оправна участничка – търновката Пламена.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !