Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Анелия: Партньорът до мен трябва да почака за дете

отпечатай новината

25.11.2012 09:02 | Видян 3401 пъти

Анелия: Партньорът до мен трябва да почака за дете

Попфолк певицата Анелия не планира скоро време да отглежда още една рожба, коментира тя. По думите й партньорът до нея трябва да почака за дете.
 
Анелия отказва да назове името на мъжа до нея. Признава обаче, че се чувства щастлива с него. Страницата от живота й с Коко Динев тя е затворила напълно. Не се дразни, че бившият й мъж възнамерява да се ожени за колежката й Емилия. 

Анелия опроверга слуха, че си е коригирала скулите. В момента те изглеждат променени, тъй като е отслабнала. “Подложена съм на 90-дневна диета. Имам още 5 кг да свалям. Така че следващия път, когато се видим, ще бъда с още по-големи скули”, коментира тя външния си вид в предаването “Карбовски: Директно”.

Певицата тази година прави 10 години на сцена. Това я накара да си спомни, че талантът й се е отключил, когато баща й починал от рак. Загубила родителя си едва на 15. “Тогава изведнъж започнах да пея по-добре”, върна се изпълнителката в миналото си. Иначе в онези години тя освен че пеела, свирила на гъдулка. Много пъти й е идвало да остави инструмента, но баща й я окуражавал да продължи. 

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !