Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Сълзите на Параскева

отпечатай новината

26.11.2012 14:15 | Видян 1961 пъти

Сълзите на Параскева

Звездата от сериала "Къде е Маги?" Параскева Джукелова се разрева в ефира на бТВ през уикенда, научи Всеки ден.

Актрисата не сдържа сълзите си, когато стана дума за сестра й. Най-близкият й човек живее в Канада и се виждат и чуват само по скайп от години. Джукелова има и племенница, за която казва, че е леля по скайп.

"Толкова ми липсва! Много я обичам. Толкова рядко се виждаме, а искам да я прегърна силно", не сдържа емоциите Параскева и заплака искрено.

По-трогателната изненада за актрисата обаче бе появата на дъщеря й Калина и мъжа й Виктор в студиото.

Двамата имат 18 години брак, а детето им се появило на 10-ата година от третия опит инвитро, в който Параскева решила да не влага никакви емоции.

В първия вложила много страст и преживяла огромен срив, когато не задържала плода. Този път решила, че няма да спре да играе и няма да мисли за раждането на детето и нещата се получили.

"Не бях казала на никого, но веднъж трябваше да отсъствам от репетиции и споделих за бременността си, от което научил целият Народен театър", разказа актрисата в предаването "Търси се" по бТВ.

Тя вярва, че нейните близки и колеги са й помогнали с положителната си енергия. Звездата от "Къде е Маги?" чакала бебето с половинката си, режисьора Виктор Божинов, близо 10 години и била невероятно щастлива, когато станала майка.

Актрисата, нашумяла още в началото на 90-те години на миналия век с ролята си в "Сезонът на канарчетата", призна, че би се подложила на пореден опит за второ дете.

"Със сигурност бих минала през всички процедури, те далеч не са толкова драматични, а и имат успех. Просто в момента имам прекалено напрегнат график на снимки. А и Калина не е малък ангажимент", сподели блондинката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !