Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Ивана: Преслава и Стораро ме имитират

отпечатай новината

24.10.2007 14:31 | Видян 15525 пъти | Гласували 11

Ивана: Преслава и Стораро ме имитират

Кога ще излезе новият Ви албум? Как се казва?
Вероятно ще се казва Дерби. Трябваше да бъде на 1 август, но може да се отложи с няколко дни.

Какви песни ще включва?
Бързи и динамични, иска ми се да се слушат много силно и на маса.

На какво ще заложите, за да отговорите на предизвикателството на колежките си, които ви конкурират с нови хитове?
Албумът не излиза като предизвикателство към колегите. Отдавна съм над това дали даден музикален проект се прави, за да се натрие носа на някого. Правя го заради публиката, а и заради самата себе си. Рискувам с теми за текстове, които като се окажат добър вариант, се правят подобни неща съответно от други изпълнители.

Във форума на www.slava.bg, а и не само, битува мнение, че наистина има изпълнители като Преслава, които Ви копират (новото й парче Мъж на хоризонта е  почти същото като Вашето Най-добрата, а на Тони Стораро - Това сме ние - като Вашите хитове Празник всеки ден и Номер 1 – същите песни, но казани с други думи). Безумие на певците или безсилие на авторите е това?
Съгласна съм. Аз стоя и мисля денонощно какво да е нещото, което да разбуни духовете.  Публиката вижда нещата и аз нямам намерение да променям себе си, заради това, че някой иска да прилича на мен. Но не крия, че това ми гъделичка самочувствието, че може да съм новатор.

Разкажете за новия Ви апартамент на морето?
Не съм ходила да го видя, защото нямам време. Знаех нещата като проект, но не знам как изглежда в действителност.

Вярно ли е, че сред Вашите комшии ще бъдат Слави Трифонов и Алла Пугачова?
Както ви казах, не съм ходила там и нямам никаква идея кой ще ми бъде съсед. Научавам това от вас.

А мислили ли сте да си купите имот в чужбина?
Имам други неща, които са ми по-важни – сега например ще си купувам още един нов и скъп микрофон.

Колко струва микрофонът?
Скъп е! Не се отличава кой знае колко от стария, но е музикантско да имаш всяка нова техника, която излиза на пазара.

Най-лошото нещо, което сте чували за себе си?
Не си спомням, защото има толкова неща! Поядосвам се като ги чуя и след 5 минути ги забравям!

А най-хубавото?
Тях ги помня, защото ги чувам всеки ден, по всякакъв начин. За мен е много важно да видя погледа на човека, който ми го казва. Точно заради това си струват всичките нерви, цялото напрежение и всички нощи и дни, в които си пропуснал живота на детето си, на семейството си в името на една кауза – музиката. Вълнуват ме много неща, които стават в България и като певица имам възможността да изразя мнението си от екрана. Ако то съвпада с това на хората, значи можем да застанем зад определено послание. Имам предвид кампанията, която се води в момента Карай бавно, спаси живот. В последно време правя следното: обаждам се на 166 и казвам, че пред мен или зад мен кара еди-каква си кола и виждам еди-какво си, въпреки че в случая това не касае мен. Искам да накарам хората да се замислят за някои неща.

Строга майка ли сте? Какво позволявате и какво забранявате на дъщеря си?
Строга съм, но нищо не забранявам. Оставила съм я да преценява нещата. С нея говорим страшно много. Понякога просто не се налага да й казвам нищо.

За какво плачете?
Плача за това, че понякога поведението ми остава неразбрано от хората, с които работя, от продуцентите. За мен не всичко е пари! Безкрайно съм щаслива, че в последните 2 – 3 месеца се запознах с една компания приятели, които въпреки че имат финансови възможности и са хора, които могат да си позволят много неща, са запазили човешкото в себе си.

Какви са старите Ви приятели?
Те бяха свързани с родния ми град Айтос. Оттам ми останаха съученици, с които се чувам и сме в прекрасни отношения. Това са момичета, с които съм израснала и сме споделяли и хубави, и лоши моменти.

Достъпна ли сте за обикновените хора, човек от народа ли сте?
Разбира се, не мога да бъда друга! Екранният ми образ се припокрива с онова, което съм в живота. Например сега за турнето ми предлагаха различни идеи за ефектно шоу, за интересни неща, което може да се реализира, но аз отхвърлих всичките 7 – 8 предложения, защото в много от тях нямаше да бъда аз!

Кой е най-заможният човек, на когото сте пели?
Почти всяка вечер пея на частни ВИП партита, включително и в чужбина, на които домакините са богати, но няма как да им знам с точност финансите на хората.

Как се обличате в ежедневието? Защо винаги носите тежък грим?
В ежедневието можете да ме видите всякак – дънки, потник, нещо удобно и леко. Не зная за какъв тежък грим говорите, но нещата зависят най-вече от осветлението.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !