Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

ЗА БОКЛУКА И ДОКЛАДИТЕ

отпечатай новината

24.07.2008 11:37 | Видян 3953 пъти | Гласували 3

ЗА БОКЛУКА И ДОКЛАДИТЕ

Бойко Борисов е голям късметлия. Шумът около евродоклада и негативите от него за България, отмести вниманието от поредната драма на екс генерала. София отново е затрупана с боклук и този път не по причина на липса на сметище, каквото той още не е намерил. Както не е направен дори и проект за обещания - пак от него - завод за боклук, какъвто в Пловдив си вдигнаха. Проблемът е, че ромите не щяли вече да работят за Новера. Бойко, в характерния си стил, искал ДАНС да ги проверява.
А то си е ясно, понеже го пишеше във вестниците още миналата седмица – новият концесионер за чистотата, който по волята на ГЕРБ си вдигна субсидията за тази година с 14 милиона лева или 30% спрямо парите, давани на Вълка, не плащал два месеца на служителите си.
“Пари няма, искаме още от общината”, казвали босовете на Новера. Че на Румен Гайтански – Волф, по-малко му стигаха и за коли, и за жени, пък и чистеше по-добре човекът. Новите приятели на софийския кмет оставиха София затрупана от сняг през зимата, наводнена от порои през пролетта и сега – зарита с боклук през лятото. Питам се защо бТВ организира Сървайвър чак в Панама, като и столицата ни има всички дадености за терен на шоу за оцеляващи. При това не с доброволни, а с принудени участници.
Драги Борисов, не е много джентълменско човек да вини другите в грехове. Може би е логично, като сам не е много способен, все някой да му пречи. Но толкова ли е сложно поне да се чисти този град, след като ние – данъкоплатците, даваме бая милиони за тая работа. Ако не стигат, това да не би да означава, че се губят “по пътя” като водата на Софийска вода, дето все ни вдига цените...Но това е друга, също толкова "приятна" тема.

автор: Борис Ангелов

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !