Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Азис показа новата си

отпечатай новината

28.11.2012 11:30 | Видян 3110 пъти

Азис показа новата си

Поп фолк краля Азис е неразделен с колежката си Малина, твърдят столични клюкари. Двамата бяха на откриването на Бар Флайт в столицата и дълго развличаха гостите с шегите и закачките си. Сред гостите, които присъстваха на откриването на новия пиано бар бяха още Мис България 2001 Ивайла Бакалова, Антон Краус, Христо Сираков, общинските съветници Радо Тошев и Орлин Алексиев и много други, пише Супер 19'.

Едни от най-известните родни красавици също не пропуснаха да се появята на партито по повод отварянето на известното заведение. Мис Плеймейт 2011 Меги Колева,манекенките Ирен Онтева и Гери Дончева, актрисата Евелина Борисова и Биляна Йотовска със съпруга си Митко Димитров, бяха сред ВИП-гостите на отварянето на заведението.Специално за откриването се появи и председателката на БОК Стефка Костадинова, а за доброто настроение на гостите се грижеха изпълнителите Цвети Радойчева, Стефан Илчев и Дичо.

Освен едни от най-големите родни поп звезди, в хитовия пиано бар ще могат да се изявяват и всички почитатели на музиката. Гостите могат да се изявят на сцената по време на организираните караоке вечери и да се почувстват самите те като звезди, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !