Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Бивш играч на ЦСКА издирва Фатмагюл

отпечатай новината

28.11.2012 13:45 | Видян 2393 пъти

Бивш играч на ЦСКА издирва Фатмагюл

Румен Христов, известен повече като Ромарио, е луднал здраво по турската актриса Берен Саат. Това издадоха пред Блиц авери на бившия футболист на ЦСКА.

Пловдивчанинът от известно време живее и работи в Германия. Ромарио не пропускал нито един филм, като най-много си падал по героинята на Саат – Фатмагюл в сериала "Пепел от рози". Той вече бил изгледал всички епизоди и останал зашеметен от играта на красавицата.
 
Но това е нищо. Христов правел всячески опити да осъществи контакт с туркинята, за да си вземе автограф. Преди няколко месеца Ромарио даже ходил до Истанбул, след като разбрал, че Берен Саат ще дава пресконференция във връзка с кампания за подпомагане на домове за сираци. Той обаче не успял да се докопа в залата поради простата причина, че влизането ставало само срещу акредитации, пише Блиц.
 
"Луднал е по нея. Ромарио е женен, но това не му пречи да си харесва Фатмагюл. Беше наистина в Турция по друга работа и като разбра, че на стотина метра от мястото, където беше отседнал, ще има пресконференция с актрисата, хукна да прави опити да се снима с нея. Но напънът му удари на камък", разказват бивши съотборници на Румен Христов от Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !