30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Пацо фалира

отпечатай новината

29.11.2012 09:15 | Видян 6435 пъти

Пацо фалира

Панайот или както е известен Пацо от Биг Брадър, влезе триумфално в настоящото издание Ол Старс. Той беше признал, че няма какво да прави навън и му липсва предишната слава, пише Супер 19'.

Още с първите си влизания в изповедалнята Пацо показа, че самочувствието му не се изпарило и се смята за лидер в Къщата на риалити формата. Пацата се счита и за един от най-привлекателните участници вътре.

Надеждите на продуцентите за него в този формат са големи и ако предаването е замислено като върха на конфронтацията и забавните неудобни ситуации, то най-вероятно Пацо действително ще е главен герой този сезон.  

Още повече че, левента получи втори шанс да се завърне в Къщата в тайна стая. Условието за оставането му в шоуто е никой от съквартирантите да не разбере за укритието му.

Още невлязъл в Къщата, Панайот се представи на македонците, които не са чували за него, като „Пацо, българско гъзе от Гълъбово“.

Младежът, който се гордее, че е прототип и на селския тарикат от Пълна лудница, Жоро Бекъма, явно се гордее, че е далеч по-отракан от всички около него и че е търсен от всички страни, защото е много забавен, интересен и произведен за шут, където и да отиде.

Пацо
много държи да подчертае, че не е от село, а от град Гълъбово. Един от новите му номера, както вече се забеляза, е че си е написал името на различни фланелки на известни футболни отбори и наперен ги разхожда из къщата.

Родният Лео ди Каприо показа, че в  риалитито явно ще се сдуши с Найден, защото двамата търсят, с кого да се съюзят в измислянето и осъществяването на стотиците маймунджилъци, които им идват наум.

Шоуменът от Гълъбово се оказа, че се е провалил в опитите си да стане голям бизнесмен.

Дълго време Панайот се хвалеше, че върти бизнес и много пари със семейната дискотека в Гълъбово, която била основно негова отговорност. Тарикатът тръбеше наляво и дясно, че тя се пълни догоре и че това се дължало на тънкия му нюх и голямата му известност.

С времето се разбра обаче каква е действителната ситуация около прочутата дискотека. Прототипът на Жоро Бекъма настина е отговарял за бара на родителите си, но се оказа, че той е бил сполетян от нещастна съдба.

Не случайно в момента Пацо сам признава, че не върти дискотеката, а е изпълнителен директор на местния футболен клуб шестващ из славната селска родна В група. Там той получавал недостатъчните  за един голям шеф 600 лева, обаче ако отборът побеждава.

Заведението му отдавна е фалирало и явно никакви бизнесменски заложби на Пацо не са успели да го спасят. Той правил опити да смени профила й с игрална зала, но явно пак не е направил добро предварително проучване, защото отново се е провалил с опита му да върти заведение, научи Супер 19'.

Допълнителната подробност около дискотеката е, че всъщност тя е имала един период, в който се е пълнила, тъй като идвали многото строители на големия ТЕЦ в Гълъбово. Веднага след построяването на обекта и след заминаването на работниците, посещенията почти спрели, съответно това довело и до фалит.

„Аз спечелих от участието си в Биг Брадър 3, защото след това станах личният диджей на Коцето”, хвалеше се наляво и надясно Панайот . Освен за музикалното оформление по време на участията му, Пацо влизал и в ролята на личен шофьор на Коцето, гласи клюката. Негови колеги разправят, че по това време бившият възлюбен на Райна се напивал здраво по време на своите концертни изяви, след което разчитал на блондина да го закара до дома му. Фолк певецът мъкнел навсякъде гълъбовския калпазанин и се бил превърнал в негов духовен учител, според Пацо.

Това му признание обаче навремето, веднага бе последвано от редица коментари по интернет-форумите, от които се лееха доста пикантни клевети. Десетки потребители твърдяха, че Коцето и Пацо били нещо повече от приятели.

“Гълъбовският селянин да не се прави на луд. За 10 лева е готов на всичко, само и само да се движи с него и да се прави на ВИП”,  гласяха най-бруталните мнения на тв зрители.

Преди доста време пък се появи информация из интернет пространството, че Пацо е бил изнасилен в Гълъбово.  В Биг Брадър 3 пък “без да иска” Панайот се заигра с Пеньо и много му се насъбраха гей историйките, коментират най-запалените фенове на шоуто.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !