Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

В Къщата замириса на секс, но си остана само с мириса

отпечатай новината

02.12.2012 09:05 | Видян 2593 пъти

В Къщата замириса на секс, но си остана само с мириса

Лили-Борислав-Цеце и Борислав-Цеце-Миро завързаха битка, в която не стана много ясно кой какво иска. В резултат започнаха да се обсъждат и коментират взаимно, понякога и извън приличието, колкото и условно е да се говори за приличие при затворените брадъри, пише Блиц.

Ценни наблюдения върху циците на Цеце даде Лили-според нея те не са силиконови ,истински са, но пък са малки. Това обаче не бе прието от ценителите на тази част от женското тяло-те всички са много впечатлени от даденостите на македонката. Те отдадоха мнението на Лили на ревността.

Мъжките катети на любовните триъгълници наблегнаха на правенето на мускули, женските хипотенузи - на гримирането. Накрая вместо секс, всичко завърши с пране на изпотените от правенето на мускули във фитнеса потници на Боби.

Оказа се обаче, че отва не е края. Към 23 часа, Боби не издържа и направо покани Цеце в леглото си. Македонката обаче не прие от раз предложението, но май само отложи хепи енда на иначе ясната връзка. 

Все пак след половин час тя дойде в леглото на Боби и двамата обмениха интимни мисли и действия. Но за кратко, македонката си тръгна, вероятно осъзнала, че спалнята е пълна с камери и съквартиранти.

Отхвърленият съперникът на Боби за сърцето на Цеце – Миро – бе съблечен по прашки и така прекара част от времето си сред останалите в почти адамово облекло, вероятно като наказание за провала му в битката за македонката, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !