Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Страна на ментета

отпечатай новината

03.12.2012 09:20 | Видян 2293 пъти

Страна на ментета

Страна на Къцитата ли сме били или на Златките ни питат от ЕКРАНА? А ние живеем в свят на ментета. От новия брой на Супер 19’ ще разберете например, че съквартирантите от простия Биг Брадър са получавали хонорари като участници във ВИПа. Какви са реалните им граници ще ви стане ясно на нашите страници.

И после се чудим, че вместо истинската, се сдобихме с мъжка Златка в тв къщата, а вместо припалване на старата любов на плеймейтка с боец, имаме искри между друг як мъжага и друго момиче от еротичните списания. На този фон двама – Панайот и Стойка , спорят кой е по-по-най кавър версия на Къци.

За тези герои има още много какво да научите от нашите пикантни четива в този брой. Но ментетата не са само в телевизора. Оказва се, че ги имало и сред професорите, сред министрите и на други най-високи равнища, както разкрива в интервю професор Кортенска, чиято неравна битка за наука стана водеща тема в новините.

Менте се оказва и футболът ни, което подозирахме, но вече е доказано. Шампионите от прочулия се и поради Иво Прокопиев Разград се оказват уредени с 12 точки от съдии, които ядат и пият на тяхната трапеза, както разкриха колегите от Всеки ден и ТВ7.

Не е менте само гласът и характерът на Ваня Костова. Голямата певица кани чрез нас на коледен концерт в зала България и се хвали с победната си битка с рака. Да е жива и здрава и тя, и мъничката й внучка!

Значи, случват се и хубави неща в тази наша мила родина! Да си пожелаем още по-добри новини до другия понеделник!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !