Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Криско и Мика Стоичков готвят изненада

отпечатай новината

03.12.2012 10:00 | Видян 3440 пъти

Криско и Мика Стоичков готвят изненада

Рапърът Криско публикува в социалната мрежа Фейсбук снимка с дъщерята на Христо Стоичков Мика, в която двамата са в кола и изглеждат много щастливи. Фенове и приятели на певеца веднага коментираха, че младежите биха били доста атрактивна любовна двойка, защото са "много сладки заедно", пише Супер 19'.

Самата Мика се изказа доста загадъчно около фотоса: "Очаквайте много приятна изненада!". Много е вероятно това да означава, че двамата са работили по общ проект и ще бъдат екранни партньори, според хора от музикалните среди. Според други пък от един месец насам двамата били неразделни и даже излизали из нощните клубове.

Агент на Супер 19` засече Мика и Криско на представянето на нова промоутърска компания в НДК. Двамата се държаха доста фриволно и си личеше, че между тях няма само колегиални взаимоотношения.

Според нейни приятелки, Мика си харесвала точно такъв типаж като Криско . Тя си падала само по-млади момчета, а преди време имаше дълга връзка с футболиста Боби Папазов, който отне от дъщерята на Наско Сираков, Славея. Дали на хоризонта се задава нова светска двойка, ни предстои да видим.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !