Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мая Илиева праща мутри на Кати

отпечатай новината

03.12.2012 16:00 | Видян 11292 пъти

Мая Илиева праща мутри на Кати

Сребърен куршум ще завари тази никаквица Кати в пощенската си кутия. С тази метафора близки до вдовицата на Жоро Илиев Мая разкриха, че на извадената от нафталина фолкаджийка ще й се случи случка заради гаврата, която си позволи да спретне със семейството на Главния.

Мая Илиева вече е инструктирала няколко от доверените здрави момчета на покойния си мъж, които да й напомнят да си затваря устата и да не смее повече и дума да обели по адрес на съпруга й, научи "Всеки ден".

Повод за беса на Мая стана интервюто на чалгаджийката от далечното минало пред Венета Райкова в събота вечерта. Остаряла, но видимо ощастливена от факта, че са се сетили да я поканят в телевизионно предаване, Кати реши да си развърже езика около авантюрата си отпреди десетина вече години с шефа на ВИС.

Подкрепена от водещата Венета, която й вдъхна смелост с думите "хайде де, нали е мъртъв вече", певицата от зората на чалгата разказа за т.нар. връзка с Главния по времето, когато той вече беше женен за Мая.

Макар и кратката му афера с Кати да не е тайна за никого, забравената "волна пеперуда" украси и изкара мимолетната им забежка като любовта на живота им.

"Приличам ли ви на жена, която може да дели мъж с друга?", изцепи се най-нагло чалгаджийката и се опита да пренебрегне напълно факта, че Жоро Илиев е бил женен по това време.

С помощта на Венета тя се изкара фаталната жена до Главния, която е била единствена за него. Това обаче предизвика предимно смях сред тези, които добре помнят моментните влечения на Илиев към фолк певиците.

Те припомниха, че т.нар. връзка на Кати с шефа им всъщност е било викане от време на време по заведенията, като според най-злостните слухове, освен Жоро, цялата му охрана също се е изреждала на Кати по тоалетните на дискотеките.

Ретро фолкаджийката е била забравена след няколко месеца, при това заради примата в гилдията по това време Глория, която изкара като държанка на гангстера доста по-дълго време. "Как не й е неудобно да говори за любов? Жоро Илиев признаваше само една жена и това е Мая. Останалите бяха просто евтини курви, с които се забавляваше сексуално", коментират приятели на боса.

"Клозетен секс си беше Кати, сега да не си измисля романтични приказки", категорични са от старото обкръжение на семейството на Жоро. Макар и грешен пред жена си с постоянните си забежки, босът на ВИС-2 никога не е признавал за важна друга, освен Мая, убедени са приятелите му.

Вдовицата, която стоически преглътна изневерите на мъжа си, все още страда, когато се гаврят с паметта му и семейството им. Тя ще направи каквото е необходимо, за да затвори устата на Кати, предупреждават от обкръжението й.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !