Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Стоян Дудов от Биг Брадър заработвал като жиголо?

отпечатай новината

04.12.2012 10:30 | Видян 9321 пъти | Гласували 1

Стоян Дудов от Биг Брадър заработвал като жиголо?

След поредица участия в модни конкурси, упорито лутане из светските лабиринти и позиране пред обективите, славата се усмихна и на Стоян Дудов. Младежът, който не спря да се съблича и облича, само и само да бъде известен, както го определи bnews.

Птичето на късмета кацна и на неговото рамо и го вкара в Биг Брадър. Стоян от Благоевград прекрачи прага на Къщата и стана част от семейството на най-популярното тв риалити.

Още преди да го зърнат зрителите, мнозина го познаваха като вечния участник в конкурси за красота, които не минаваха без неговото участие. Не е ясно по какъв начин Дудов се докопа до ефира, нo едва ли е избран от зрителите, както твърдят от предаването.

Фитнесинтрукторът се появи преди седмици на сцената на шоуто като асистент на Люси Дяковска по време на изпълнението на една от мисиите й. Още тогава из медиите плъзна слух, че именно той ще е новият участник в предаването. Напиращият за слава мъж, обеща, че ще прави див секс пред камерите. Дали това ще се случи, времето ще покаже. Със сигурност обаче, Стоян ще е поредният българин, който ще се впише в графата „известен с това, че е известен“.

Неустоимият плейбой в не пропуска никаква възможност да си показва атлетичното тяло. Дали може да се вярва на слуховете и публикациите, че  Дудов не само демонстрира перфектното си тяло пред всички, но и го продава? Из нета се разпространиха слуховете, че новият участник в Биг Брадър е жиголо. Горещите зрителки на риалитито тъкмо си го харесаха, а ето че всичко това излезе наяве.

Сега всички очакват секси провокациите на Стоян в Къщата. А на всичкото отгоре и почти всички съквартиранти го познават и са знаели, че той също ще влезе в брадърската къща.

Последната мълва разнася, че  Стоян съвсем скоро ще падне  в очите на зрителките, тъй като се говори, че продава атлетичното си тяло не само на заможни дами, но и на кавалери.

Из тв средите се говори, че за да може да се докопа до участие в нашумялото риалити, Дудов е трябвало да прави секс с един от вътрешните хора на шоуто. Фитнес инструкторът обаче е категоричен, че не спи с мъже и няма никакви отношения към тях, но в гей средите се говорят съвсем други неща.

Стоян изобщо не се притеснявал да спи и с мъже, не само заради парите, но и за да му върви кариерата. Дудов имал огромно желание да участва в риалитито, но гласовете от интернет изобщо не му стигали, гласи съсловната мълва.

Според някои форумци пък причината Стоян да влезе в Къщата е огромното му мъжко “достойнство”. Това смятат повечето от зрителките на шоуто, предимно от нежния пол. Манекенът толкова е уверен в своите възможности и толкова силно си вярва, че вероятно красавците, които в момента са в Къщата и се мислят за най-великите, доста ще се поизпотят. Дудов обеща, че като влезе в Къщата на Биг Брадър, сексът ще стане реалност, а жените, които моделът си е набелязал, са Лили и Цеце.

“С този пакет всяка ще му се предложи”, пишат дамите по форумите, които очевидно имат силни симпатии към младежа.

Естествено, коментарите по негов адрес не са само розови, дори напротив. Някои дами го смятат за самохвалко и са на мнение, че никога не биха се оставили в ръцете на човек, който “няма никакво покритие на самочувствието си”. Всеки си има право на мнение и какво ще се случи в Къщата, тепърва предстои да разберем. Но интересното е, че още с влизането си Стоян бе посрещнат доста топло от Лили. “Лили изгоря, видяхте ли как го гледа”, пишат по форумите.

В медиите пък се говори, че Стоян е известен с прозвището „Мъжката Златка“. Неотдавна на конкурс за красота, на който и той участвал, Дудов не престанал цяла нощ да досажда на организаторите, като твърдял, че трябва да го изберат, тъй като му предстояла бляскава кариера в шоубизнеса, пише Супер 19'.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !