Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Коя е волната Пипируда?

отпечатай новината

05.12.2012 12:45 | Видян 2547 пъти

Коя е волната Пипируда?

Коя е Стойка ? От официалните ѝ "визитки" в медиите знаем, че е живяла в Гърция с родителите си, в което няма нищо чудно – хората са били на тежък гурбет по тая пуста чужбина. После обаче следват  2 години, които пловдивчанката прекарва в Италия. Точно за тях тя няма „алиби”, пише вестник Всеки ден.

Известно е, че да се живее на Ботуша не е никак евтино – след Англия и Франция, това е най-скъпата страна в Европа. Понеже тогава няма нито образование, нито квалификация в каквато и да било сфера, странно е как Стойка се е издържала на толкова луксозно място. В някои нейни интервюта четем за някаква любов на Апенините. Италианците са видни мачовци и би било доста чудно някой местен да залюби точно бедна позакръглена българка, която на всичко отгоре не е и точно красавица. Има нещо скрито в цялата тази история, пише Супер 19'.

Не е случайно сигурно и това как Стойка обича да измества темата, когато я питат защо се е върнала в България. Тя обяснява, че трябвало да присъства на семеен празник, попаднала на кастинг за "Биг Брадър" и останала. Историята звучи като съшита с бели конци. Особено за отворено момиче, което иначе надълго и нашироко обяснява неща, за които повече жени биха си мълчали.

Сама признава за намесите на пластичните хирурзи например. Нещо, което 99,9% от дамите крият и отричат до последна капка кръв. В свое интервю тя разказва най-чистосърдечно и разточително: "Направих си две пластични операции. Едната представляваше поставяне на силиконов пръстен в стомаха, който има формата на пясъчен часовник. Колкото е по-тесен този пръстен, толкова по-малко храна преминава през него. И ето че има ефект, тъй като за 10 месеца свалих 23 кг. Сложих си също така силикон в бюста, което също ми дава голямо самочувствие", споделя подробно последователката на пластическите щения на краля на попфолка Азис.

Стойка
обича да говори с часове и за сегашния си приятел, за разлика от за митичната любов в Италия, за своите хобита – веганство, планински туризъм, колоездене и малко неподходящото за възрастта ѝ – плетива, пише още Супер 19'.

Пипирудата обаче е неудържима в разказите си за своите театрални подвизи. Реално тя не е възпитаничка на ВИТИЗ, а на подценяваната от мнозина школа на Нов български университет. Имала е роли в 3-4 постановки, но нищо особено. Върхът е някакъв вид партньорство с Цветана Манева на сцената, която също е от Пловдив и вероятно играе нещо като покровителка на девойката. В интерес на истината опитни актриси като Катето Евро и Мартина Вачкова се изказват положително за Стойка. Което явно е достатъчно, за да обвинява всеки друг в "посредственост", а това предполага предполага, че Пипирудата ще да е някакъв особен талант.

Брадърската коалиция на Стойка е Дими. За разлика от Нед, с когото се скара заради обвинението, че не е добър баща, съквартирантът с нетрадиционна ориентация ѝ е вярна дружка. Стойка поддържа извън тв къщата връзка и с другите от първия сезон – Зара, Алиджан, а със Зейнеб дори живееха заедно.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !