Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

bTV прецака Слави с "Гласът на България"

отпечатай новината

05.12.2012 17:30 | Видян 2807 пъти

bTV прецака Слави с

bTV прецака Слави Трифонов с “Гласът на България”. Продуцентът е готов за риалитито от лятото, дори кастингите приключиха отдавна, но от телевизията все още бавят старта му. Вместо това те обявиха, че “България търси талант” ще има втори сезон, и отвори мейлите за записване.

Медийни експерти, запознати с медийните тактики, твърдят, че причината е в спадащия рейтинг на най-гледаната до този момент телевизия. Програмният директор Апостол Пенчев никак не бил убеден, че певческото шоу може да бие бруталната простотия на “Биг брадър”.

Въпреки че сезонът с обикновените Съквартиранти отбеляза сериозен спад в рейтингите в сравнение с ВИП-овете, интригите в Къщата все още представляват интерес за масовата публика.

Освен това финансовият ресурс, отделен за музикалното риалити, е минимален. На Дългия отново се е паднала честта да лови с трици маймуни.

Специалистите в медийните игри твърдят, че bTV ще обявят началото на втория сезон на “Гласът на България” едва когато от Нова тв дадат зелена светлина на втория “Х фактор”.

Тъй като шоуто на “Паприка латино” обаче е направено по световния стандарт и с достатъчно пари, то има всички шансове да привлече повече зрители от конкурента си. Особено като се има предвид повишената като цяло гледаемост на Нова тв през този сезон.

Битката на музикалните риалитита обаче е само част от войната между двете телевизии. Другата е дългочаканият сблъсък между “Господарите” и “Господари на ефира”. От bTV отдавна се гласят, но до този момент така и не са посмели да пуснат своя двойка зевзеци-коментатори на гафове срещу класиката Васил Васил - Зуека и Димитър Рачков.

От януари 2013 г. обаче те ще отстъпят местата си на Румен Угрински и Герасим Герасимов-Геро и тогава най-после bTV ще извади тежката си артилерия.

източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !