Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Софка: Усещам, че ще имам второ дете - момиче!

отпечатай новината

07.12.2012 13:30 | Видян 2540 пъти

Софка: Усещам, че ще имам второ дете - момиче!

"Продуцентите ми сигурно са усетили, че си търся другарчето в живота, и затова са ми направили песента "Искам да обичам",  това каза певицата Софи Маринова в предаването "Преди обед" на bTV.

Тя подготвя албум за пръв път от три години насам. Той едва ли ще излезе до Нова година, но Софка се надява поне за ромската нова година да е готов. "Е па не е като да нема", отговори тя на въпроса има ли мъже около нея. "Заобиколена съм с много мъже. Но съм флиртаджийка. Обичам да флиртувам. Няма да съм назад", каза тя.

От друга страна, обаче, човек като остане дълго сам, му харесва да си е сам. Но Софка е сигурна, че ще си намери гадже. Почти винаги тя правела първата крачка с мъжете.

"Мъжете ми все си приличат. Дори по характер", каза тя но подчерта, че винаги си избира такива, които да се разбират със сина ѝ Лоренцо.

"Аз ако имам мъж, ще си имам и второ дете", сигурна е певицата. Лоренцо пък давал зор за сестричка. Майка му не му помага с училището, затова пък той ходи на допълнителни уроци.

В новия албум ромската перла е записала 2-3 песни със сина си. За него има специално рок парче. “"Мисля, че е музикален и искам да следва моя път", каза тя, но после реши, че всъщност за детето е по-добре да има някакъв бизнес в живота си, а музиката да му остане встрани.

"Усещам, че ще имам второ дете и че ще е момиче", пророкува уверено Софи . Тъкмо като има момиче, то ще прилича на нея – ще пее и ще танцува като нея, надява се тя.

За рождения си ден поканила Азис, Бони, Тони Стораро. Събрала хората и певците, които най-много обича. Те са най-добрите в България, смята певицата. Тони Стораро я изненадал, като ѝ довел много известен кларнетист от Турция – Хюсни. Човекът вземал по 50-100 хил. евро на участие и тя била много трогната от жеста. От таланта на музиканта останала без думи.

Източник: Блиц
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !