Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Сваровски и бельо за ЧРД на Планета

отпечатай новината

07.12.2012 17:45 | Видян 7170 пъти | Гласували 1

Сваровски и бельо за ЧРД на Планета

Тв Планета отпразнува 11-тия си рожден ден с голям концерт. Водещи на шоуто бяха Пламена и Борис Дали. Първа от звездите на сцената се изяви Мария, която бе облечена в ефирна зелена рокля, пише Супер 19'.

Определено кулминацията на коцерта дойде с трите най-доказани през годините имена на музикална компания Пайнер - Глория, Камелия и Ивана. Финалът на концерта бе с Преслава - в дует с Борис Дали и със соловия си хит Разкрий ме.

 Певиците на димитровградската музикална компания отново изненадаха публиката с ексцентрични тоалети и странни решения за своята визия. Форумите бяха задръстени от мнения и коментари на феновете, които препълниха първа зала на НДК.

Снимка 8: Преслава заложи на сребристото. Добричлийката предизвика вместо бурни овации мощно освиркване от феновете. По време на изпълнението обект на коментари стана именно тоалетът й, с който преди година видяхме съперницата й Галена.

Снмка 1: Камелия се появи само по бюстие, прашки с лика на Статуята на свободата и много дълги чизми с блестящ ефект. Тя определено взриви публиката със своето изпълнение и със запазения си лаф „Има ли луди“.

Снмка 2: Малина напоследък се появява с дрехи с черепи, и този път не изневери на стила си. Певицата бе извикана на бис и изпълни акапелно хита си Двойници.

Снимка 3: Емилия представи баладата си Ще чакам да ми звъннеш и избра блестяща рокля за второто си излизане на сцената.

Снимка 4: Ивана заложи на черния цвят. Тя заложи на Хит микс, като в началото вдигна градуса с  Освободете дансинга, слезе сред публиката, за да отправи благодарност към феновете и поздрав към телевизията и продължи с Остави ме, а залата пееше с нея.

Снимка 5: Андреа представи атрактивно шоу с много балони, конфети и със специалното участие на Азис. Двамата получиха бурни овации от публиката. Двамата благодариха на феновете с акапела Как да живея без теб, Андреа. Певицата блестеше в рокля с камъни Сваровски.

Снимка 6: Вентилаторът, който духаше на сцената, буквално разсъблече Галена. Тя заложи на хита си Спри ме и чисто новата Пак ли в ефектен тоалет, дело на дизайнера Борче Ристовски.

Снимка 7: Анелия запя Да ти викна ли такси и продължи с дуета си с Илиян. Визията и бе в черно и тово изпълнителката бе обявена за една от най-стилните в поп фолка.

Снимка 9: Звездите на Планета, колкото и да се недолюбват, излязоха на сцената, за да закрият концерта за рождения ден на ведомствената си телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !