Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Тризначките с по 5 бона хонорар от Брадъра

отпечатай новината

08.12.2012 09:00 | Видян 2684 пъти

Тризначките с по 5 бона хонорар от Брадъра

В медиите се появиха различни информации за хонорара на трите близначки, които цяла България нарича „Тризначките” за позорището, което образуват на тв екрана.

Отначало се чу за 50 бона за триото. Тази сума обаче много би затруднила момичетата. Как да я разделят на три? Те самите претендират, че са взели над три пъти по-малко.

Сестрите се изцепиха пред Къци. „Вие сте разни ВИП-ове, а ние, горките обикновени момиченца, ще вземем по 5000 лева, пък вие сигурно сте се уговорили за една торба пари". Именно тази работа беше и в основата на първата истерия

на Надежда, която остана неразбрана от много зрители. Както и на втория неврен срив на русокосата скандалджийка. Тя претендираше, че не може за без пари продуцентите да използват момите, включително и за участие в мисии – нещо, което не се налагаше на другите временни гости в шоуто, освен ако сами не го желаят.

Това, което благоевградчанките не уточниха е дали въпросните по 5 бона на калпак или общо 15 000 лева за трите сестри са хонорарът им като гости на ВИП Брадър или сумата включва и излагацията им в редовото издание Биг Брадър Ол Старс.

Понеже, ако и за него вземат толкова, заплатата от 5 хиляди лева на месец никак не изглежда лоша за 60 дни сред лукса на тв къщата, писа Всеки ден.

А иначе всички зрители останаха без капчица съмнение, че престоят на трите сестри в тв къщата им е някак си под нивото, сензацинното  продължение на цялата статия за Тризначките, можете да прочетете в новия брой на Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !