Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Следят Чочо да не пие

отпечатай новината

10.12.2012 14:15 | Видян 2787 пъти

Следят Чочо да не пие

В новите епизоди на "Под прикритие" зрителите вече видяха един нов Чочо - трезвен, в час, концентриран, дори с по-разбираем говор. Причината за това е неговата приятелка Даниела и старанието на актьора да остане трезвен, за да запази ангажиментите си в театъра. Друга причина е, че жената, с която живее Чочо, иска да осинови дете и дори вече е подала документи за това. Самият Попйорданов отдавна заяви, че вече му е време да става татко и явно иска да се подготви за този момен, издава Всеки ден.

"Всички знаем колко силно той желае да остане себе си, да бъде трезвен, да не наранява близките си, затова понякога дори грубиянски го следим и внимаваме да не внесе отново алкохол в гримьорните. Превърнали сме се в пъдари, пазим го от другото му лице", споделят колеги на Чочо от Народния.

Те припомнят, че допреди няколко месеца Попйорданов редовно закъснявал за представление, идвал подпийнал, носил концентрат в багажа. Използвал всяка възможност да надигне, чашката. Сега обаче има издадена заповед Чочо да не бъде допускан в сградата на театъра с пиячка или пък наквасен. Костюмите му вече се следят дори от сценичните работници, които имат заповед веднага да докладват на директора на Народния Павел Васев, ако случайно намерят алкохол.

Един от най-верните му приятели - актьорът Валентин Танев, който неотдавна участваше в "Господари на ефира", сподели, че е много доволен от новия Чочо. „Смятам, че е започнал да се справя с живота. Така поне аз мисля. Точно това му отнема по-голямата част от времето", разказа Танев.

Чочо Попйорданов в момента не поема много нови ангажименти, за да има време повече за себе си и за битката с алкохол,издава още Всеки ден.

Снимка: Фейсбук
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !