Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Панайот: Готов съм за секс списание

отпечатай новината

10.12.2012 19:00 | Видян 7991 пъти

Панайот: Готов съм за секс списание

Панайот Кючуков, по-известен като Пацо е на 29 години и е участвал в Биг Брадър 3. Признава, че е искал да участва в Биг Брадър Ол Старс, защото тв риалити е неговият живот – където и да отиде, хората го свързват с предаването. Описва се като интересен, непредвидим, скандален и различен. Мечтае всички да го познават и коментират. След първото си участие в Брадъра, Панайот се занимава с музика, като работи с фолк изпълнителя Константин, а в последствие става президент на футболния клуб на Гълъбово и дори отваря собствена дискотека в града. Заведението обаче не издържа конкуренцията и затваря кепенци. Амбицията на Пацата е след това негово участие в шоуто, публиката да го помни поне още 20 години и хората да не спират да говорят за него, пише Супер 19'.


Как се чувстваш извън Къщата?
Очаквах да си тръгна, защото много се преекспонирах в предаването. Въпреки че на моя гръб се случваше всичко по-интерсно в Къщата. Сега виждам, че рейтингът ни е бил доста висок, по време на моето пребиваване вътре. Продуцентите ми казаха, че ми готвят някаква нова изненада за тази седмица, да видим какво са намислили. Изпълних си целта, за която влязох в Къщата. Чувствам се удовлетворен и се наслаждавам на любовта на хората. Не очаквах да съм харесван толкова много. Бях на дискотека и от баровците до разни студенти всички ми се радваха наравно. Супер естествени и искрени бяха към мен. Дори Коцето дойде с мен, за да полеем участието ми. Предаването се въртеше около моята персона. Много зрители ми казват, че спират да го гледат, защото не очакват нищо интересно.    


Имаше и доста, които се изказваха негативно за теб?
Ами аз четох разни коментари на хора, които ме наричат „селянин“,“простак“ и „самохвалко“, но после уточняват, че без мен предаването ще е пълна скука. Няма човек, който да е успял да ме обиди или да ме заболи от някаква забележка. Не се трогвам особено от хорското мнение. Аз съм такъв типаж, който е колоритен и запомнящ се, но няма как да спечели шоуто.

Трудно ли ти беше да стоиш в тайната стая?
В стаята ме държеше това, че аз като започна нещо, го довършвам докрай. После се примирявам със загубата, излизам с високо вдигната глава и самочувствие. Исках да докажа на себе си, че ще издържа всички трудности и изпитания в името на играта. Може да прозвучи нескромно, но ще остана завинаги в историята на родния Биг Брадър.

Честно ли беше повторното ти връщане в шоуто?
Ами видяха, че съм издръжлив, амбициозен и имам хъс за победа. Имам силна воля и знаеха, че който и друг да бъде на мое място, няма да издържи. Предложиха ми, защото бях полезен за предаването. Има огромен интерес към мен в момента. Повечето хора, които излизат от Къщата, веднага ги забравят. Аз дори да съм се държал грубо, селски, просташки, бил съм просто забавен и колоритен.

С твоето поведение какво искаше да покажеш на зрителите?
Исках да ме видят в нова светлина. А не като плейбоя преди 6 години. Защото този етикет до ден днешен ми пречи да си намеря свястно момиче до себе си. Сега с това участие исках да докажа, че не съм този тип, който се захластва по всички фусти. Надявам се да си намеря сериозно гадже. Досега не съм срещнал голямата си любов, въпреки че скоро ще навърша 30 години. Сега чакам тя да ме намери.  

Имаше ли лицемерие в Къщата?
В Биг Брадър всички са лицемери, супер фалшиви и позьори. Аз вътре бях себе си. Дойдох от най-малкия град Гълъбово, но станах най-известен от всички съквартиранти. И най-коментирания, къде с лошо, къде с добро. За мен казват, че ме тресе звездоманията, но аз здраво съм стъпил на земята. Много хубави и смислени разговори могат да се водят с мен, но бях избрал тази стратегия да се правя на шут. Харесва ми да се виждам по списанията, да се пише за мен. Примерно за някои звезди, като Преслава и Коцето, това е ежедневие, но за мен е добра новина, че хората се забавляват с моите изцепки. Трябва обаче да променя доста черти от характера си, да не се хваля толкова много. Въпреки че съм доста ироничен и редовно се шегувам със себе си.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !