Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Борисов сменя Дядо Коледа

отпечатай новината

11.12.2012 15:15 | Видян 1790 пъти

Борисов сменя Дядо Коледа

С пресни концерти, хуморески в познат стил, но с празнична обстановка и малко политици за цвят.За това без изненада залагат за празниците телевизиите.

По традиция трите големи медии, БНТ, бТВ и Нова тв, са поверили програмите си на опитни пушки, пардон актьори, за да привлекат зрителите, решили да посрещнат Нова година пред телевизора.

От шоуто на бТВ "Комиците", дори търсят своя президент, за да поздрави народа в навечерието на 2013 г. От екипа на предаването все още не са решили на кого да поверят ролята на държавен глава.

Дядо Коледа е неизвергнат за сметка на премиера Бойко Борисов (в ролята Любо Нейков), разказа за "Труд" сценаристът Румен Димитров.  

Гвоздеят на програмата ще е комичен обзор на новините на годината, а двете баби Първолета и Щиляна (в ролите Христо Гърбов и  Руслан Мъйнов), ще посрещнат Нова година на пейка пред блока, верни на желанието си да занаят всичко, което се случва с комшиите.

Специално новогодишно издание на 31 декември ще има и  "Шоуто на Слави". На бъдни вечер от 20 ч. по бТВ ще излъчи последният концерт на Лили Иванова.


Традиционният благотворителен спектакъл "Българската Коледа" ще е на 25 декември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !