Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Тайните за красотата на звездите

отпечатай новината

11.12.2012 16:00 | Видян 4925 пъти

Тайните за красотата на звездите

За запознатите с тайните за красота на актрисата Деми Мур не е тайна, че тя използва малки червейчета, които пият кръв, за да изглежда добре и да поддържа форма. Деми се подлага на терапия с пиявици, които източват насъбралите се токсини в организма й, научи Супер 19'.

Кожата на ръцете ни има много по-малка плътност на подкожната тъкан спрямо тази на други места. Тя е лишена от мастни жлези, респективно нормално отделяна на себум, за сметка на потните такива. Тези фактори правят кожата много по-нежна и податлива на изсушаване. За това тя има нужда от системно хидратиране и овлажняване.

Леденият вятър и въобще температурните промени нарушават хидролипидия слой, който предпазва кожата ни. В следствие тя губи влагата и еластичността си и се изсушава. От своя страна сухата кожа е вече една увредена кожа, а като всяко увредено нещо не изглежда и не работи добре.

Става съсухрена, груба, податлива към всякакви препарати, склонна към инфекции, алергии и напукване. Освен резките температурни разлики причини за изсушаване на кожата могат да бъдат: нарушеното кръвообращение, забавеният метаболизъм и неправилното хранене, пише още Супер 19'.


Актрисата от култовия филм Хубава жена Джулия Робъртс държи изключително много  на своите красиви и нежни ръце. За да изглеждат те винаги по този начин Джулия подхранва кожата и ноктите със зехтин. Всеки ден тя мие ръцете си със смес, в която се съдържа малко от полезната мазнина. Рецептата е особено ефективна за студените дни, когато кожата е напукана през повечето време. Можете да си правите и маслена баня със зехтин.

За целта загрейте на водна баня зехтин до поносима температура. Потопете ръце в маслото и ги задръжте минимум 10 минути. Без да подсушавате, сложете памучни ръкавици или увийте в памучен плат ръцете. Оставете да действа цялата нощ.

Безспорно едни от най-красивите жени в модния бранш са моделите на луксозната марка за бельо и дамски продукти Виктория Сикрет. Ангелите на модната марка превземат кориците на модните списания, но и мислите на всеки, който ги види. И едно е сигурно – всяка жена тайничко си мечтае да е като тях, а всеки мъж да се разхожда под ръка с една от тези изумителни жени. Безспорно красотата на ангелите е вродена. Но както и те самите признават, има си трик за всичко. Ето какви са тайните за красота на едни от най-известните ангели:

Адриана Лима


Ако ми излезе пъпка, задължително слагам малко масло от чайно дърво. Така тя се изсушава и кожата става красива отново много бързо. Не бива да експериментираш с прекалено много слънцезащитни продукти. Открий, този, който те предпазва най-много и задължително поставяй от него, когато излезеш на слънце. Независимо дали си на плажа или просто се разхождаш с приятелки.

Хайди Клум


За да изглеждат устните ти по-пълни, поставяй червило с блестящи частици. Така светлината се отразява в усмивката ти и устните ти изглеждат по-пухкави. Никога не изстисквай пъпките си. Така бактерията се разпространява навсякъде и цялата зона може да стане в комедони. По-добре остави мястото само да се успокои, а през това време прикривай с малко коректор.

Миранда Кер


Вярвам, че красотата идва отвътре. Затова се храни здравословно за красива коса и сияйна кожа. Аз, например, всеки ден пия по един фреш. Това прави кожата ми красива. Добър трик за красота е да поставяш малко зехтин в краищата на косата, когато си у дома. Нанеси обилно, после си сложи шапчица и преспи една нощ. Наистина има ефект.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !