Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Нова година с Уейн Маршал в София Лайв Клуб и Лили Йончева

отпечатай новината

12.12.2012 12:45 | Видян 1830 пъти

Нова година с Уейн Маршал в София Лайв Клуб и  Лили Йончева

София Лайв Клуб кани всички да празнуваме заедно посрещането на Нова година 2013! Едни от най-добрите български музиканти и неповторимата английска звезда Уейн Маршал на една сцена в новогодишната нощ!

Изненадите ще са много, а специалните подаръци за всички, които са слушали през годината ще бъдат поднесени от "добрия старец" J&B. Партито стартира след 22.00 часа.

UK/BG проект с участието на Уейн Маршал ще представят музикантите Лили Йончева - перкусии, Калин Вельов - барабани, Георги Янев - китара, Венци Марков - бас и Милен Кокушаров – клавишни. Автор на музиката, която ще звучи в новогодишната вечер е самият Уейн, а музикантите са подготвили запомнящо се шоу и програма!

В продължение на години R&B изпълнителят се нарежда сред едни от най-успелите изпълнители във Великобритания, печели награда след награда, както за най-добър албум, така и за най-добър изпълнител плюс най-добър дебют. Лицето на британеца не слиза от кориците на най-тиражираните списания, ежедневници и ежемесечни издания.

Днес, съвместният му проект с едни от най-добрите български музиканти го понася за пореден път на сцената на София Лайв Клуб, но с нови, отново авторски парчета, които ще вдигнат на крака всички гости на клуба.


Специални и избрани мелодии ще поднесе любимецът от група Три О Файв – Тони Рикев ака WAHTONY , който ще поднесе празничния си сет за първи път на лайв сцена. Много изненади и 100% настроение от нас за вас!

Куверт: 80 лева / вход + резервация + 30 лева свободна консумация /или вход за вечерта: 50 лева / без място /

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !