Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Семейство Ламбо и Ваня Цветкова по бТВ

отпечатай новината

13.12.2012 16:15 | Видян 2859 пъти

Семейство Ламбо и Ваня Цветкова по бТВ

Ваня Цветкова пристана на Стефан Данаилов . Страхотните актьори най-после ще се подвизават като двойка на екрана. Това ще се случи във "Фамилията", новия сериал на Гочев, Митовски и Цанков.

След като стана ясно, че "Седем часа разлика" спира по никое време и че синеоката красавица остава в София, вместо да се качи на самолета за Лас Вегас, логиката подсказа нейно следващо участие в сага на bTV. Сега Ваня и Ламбо ще бъдат съпрузи в драмата с криминален привкус, по която отдавна работят цяла сюрия сценаристи. Мастера, естествено, ще бъде босът на целия екшън и всички тайни и загадки отново ще са ситуирани в миналото му. Говори се, че ролята на Цветкова е щастлива провокация за нея, тъй като няма нищо общо с познатия й филмов стандарт напоследък - обсебваща командаджийка и мъжемелачка, пише "Стандарт".

Не е трудно да се прогнозира, че пред камерите ще има поне няколко актьори от "Стъклен дом". Няма съмнение, че пръв между тях е Асен Блатечки. Според запознати с проекта той ще играе разследващия журналист, който ще разтърси цялата фамилия и ще обърне всичко с главата надолу. Асен е цар на този тип персонажи - момчето, което може да бъде добро или лошо, секси или скандално. Деси Бакърджиева, Яна Маринова и Радина Кърджилова също трябва да са на терена. Нито една от тях не се появява в "Секс, лъжи и музика", така че би следвало да ги очакваме във "Фамилията". Коя от трите ще е дъщерята на Ламбо и коя ще го ухажва със задни мисли, може само да се гадае. Готиният и благороден барман от "Стъклен дом" Антоний Аргиров май също ще дефилира в новите епизоди като мистичен персонаж.

Надали ще липсват и ученици на Стефан Данаилов . Най-малкото защото те го обожават и са готови да бачкат денонощно с него. Според слуховете Даниел Владимиров, който дълги години беше в чужбина, ще бъде един от династията. Той премина за малко през "HLSD: Лов на дребни хищници", но го убиха. През последните две петилетки Владимиров се появява в някои от италианските сериали, включително и в "Дело по съвест". Западните продуценти обикновено го ангажират за престъпници от бившия източен блок. По "Раковски" се носи мълвата, че няколко младоци са извадили огромен късмет и ще влязат в сагата. Между тях бил Иво Аръков, който мина на "ти" с телевизията благодарение на "Стар машин" и Биляна Траянова. Юнакът, който от доста време насам има топла връзка с Мария Илиева, играе не само в "Козата или коя е Силвия" в Народния, но и в "Суматоха" на Мариус Куркински в Малък градски театър "Зад канала".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !