Разкриват името на убиеца в Есента на...

8 май 2024, гр. София. Резките движения на убиеца...

DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

Ивана в дует с олигарх

отпечатай новината

15.12.2012 09:00 | Видян 2303 пъти

Ивана в дует с олигарх

Ивана пя в дует с милионера Георги Гергов на пищно парти в чест на 56-ия му рожден ден миналата вечер. Собственикът на няколко хотела, „Старият град" в Пловдив и столичния ЦУМ даде тежка софра в палата 3 на панаира в Пловдив. Олигархът, който е и местен лидер на БСП, събра близо 700 гости, които го отрупаха с дарове и цветя.

За благото настроение на Гергов се погрижиха фолк звездата Ивана и оркестър „Орфей". Изпълнителката отиде и до централната маса, където бяха ВИП-овете, и покани милионера да изпълнят в дует „Ако умра, ил загина". На рожденика не му трябваше много. Гергов запя с пълна сила, като даде старт на дълга дуетна поредица с любимата си певица. Двамата изкараха няколко македонски и родопски песни. Вокалните способности на милионера от неговата маса аплодираха бурно семейството му, депутатите от БСП Корнелия Нинова, Петър Мутафчиев и Румен Петков, както и бившият шеф на полицията в Пловдив Ангел Рангелов. Бузукарката Стояна пък се качи на една от масите и задумка на барабаните.

Ивана пя повече от 4 часа на ВИП купона. Докато не пееха и танцуваха с нея, гостите на шумната веселба хапваха от агнешките вкусотии, от които се огъваше всяка маса. Така и не стана ясно какъв хонорар е получила фолк звездата за изявата си. Стандартната й тарифа е 6 бона за час пеене, но пък тя е семейна приятелка на рожденика и най-вероятно му е направила отстъпка, гадаеха гостите.
 
Източник: Всеки ден
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !