Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Мастифи зверски сръфаха жена пред дома на Миньо Стайков

отпечатай новината

16.12.2012 15:18 | Видян 2912 пъти

Мастифи зверски сръфаха жена пред дома на Миньо Стайков

Кучета нападнаха и нахапаха жена пред дома на алкохолния бос Миню Стайков на ул. Лескова гора в столичния кв. Бояна, съобщи offnews. Инцидентът се е разиграл в деня на арестите по акциите Захарно петле и Универсалните срещу точене на ДДС за милиони през търговия със захар, в която сред заподозрените беше споменато името на сина на олигарха – Стайко. Той обаче още не е задържан, тъй като по думите на шефа на ГДБОП Станимир Флоров е на „хубаво и топло място”, разчетено от медиите като Малдивите.
Нахапаната от кучетата, които най-вероятно са на фамилията, е пострадала сериозно и е претърпяла няколко операции. Тя е нападната от мастифите, които живеят пред къщата на Стайков. Не е ясно дали по време на инцидента са били отвързани и кой точно е собственикът им. Тази порода обаче е доста скъпа и далеч не всеки може да си я позволи. Такива не могат да се видят и сред бездомните псета.
Охраната се е намесила в спасяването на жената, като кучета били прогонени. В момента спец.къщичките на кучетата са празни.
Случаят беше потвърден от СДВР. Полицаите твърдят, че нямат никаква допълнителна информация за това чии са били кучетата. Жената е откарана в болница и всичко, което е известно по инцидента, е по нейни обяснения. Най-интерсното от всичко е, че тя не е подала жалба. Дамата е на 63 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !