Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Тежка болест, а не Николета, морила Алисия

отпечатай новината

17.12.2012 12:45 | Видян 2867 пъти | Гласували 1

Тежка болест, а не Николета, морила Алисия

"Ако бях библиотекарка, сигурно щях да съм с професор, а не с футболисти", призна Алисия в откровено интервю пред Николай Бареков по ТВ 7. В последната ѝ песен пък "На кръгъл час" изобщо не ставало дума за заклетата ѝ врагиня Николета: "Не съм виновна, че тя се вижда в песента", категорична е звездата, пише Блиц.

"Парчето стана тотален хит, защото има модерен бийт и тематика, каквато досега в поп фолка не е третирана, някак си различно е", призна Алисия. И заяви, че хитът няма нищо общо с Николета и не е адресирана към нея. "Нямам никакви отношения с нея", каза майката на Валери Божинов-Младши.
"Нямам вина, че тя се вижда в песента. Не е търсен ефект, просто темата е нова. И понеже стана хит, вече съм сигурна, че не сгреших, а кой по какъв начин се опитва да се закачи, си е негов проблем."

"Имам си силни и слаби страни. Например, чувствам се силна в работата си, защото знам какво искам и как да го постигна; чувствам се силна съм като майка, защото зная как да го възпитам."

Според нея нормалното развитие на една връзка е сватбата, а тя самата държи на семейството, на ценностите и традициите. Що се отнася обаче до евентуален брак с гаджето ѝ Ники Михайлов, тя е убедена, че двамата с него са щастливи заедно така, а ако решат да се съберат официално, всички ще научат. "По принцип, когато двама популярни души се съберат, тръгват слухове, че ще се женят. Като се оженят пък, се мълви, че ще се развеждат".

По повод обидата ѝ, отправена ѝ от Николета, която я налече "треторазрядна певица", Алисия отвърна: "Всеки има право на лично мнение. Заедно с продуцентите ми от "Ара мюзик" направихме много през тези години – албуми, безброй хитове и вдеоклипове, колаборация с известни чужди певци, интервюта за световни медиите... Дай Боже всекиму такава кариера, пък нека я наричат треторазрядна", скромно заяви певицата. "В крайна сметка всеки има право на своето мнение, не мога да съдя хората, всеки преценява какво да каже и да направи."

Между екс половинката ѝ Валери Божинов и синът им нямало достатъчна комуникация, твърди Ася . А за сина си е категорична, че спортът е на първо място за него. Момченцето дори имало футболна врата в стаята си: "Практикуваме, сменяме се на врата", разказва майката. "За една година шутовете му станаха по-силни и точни. Бих се радвала да стане футболист", издаде желанието си фолкаджийката.

За връзката си с Ники Михайлов тя разказа, че се е появил в живота ѝ, когато най-много имала нужда от подкрепа след раздялата си с Валери Божинов. "Бях наранена, нещата се случиха от само себе си. С Николай говорехме много дълго по телефона, разбрах, че сме на едно мнение по много въпроси. И всичко стана сякаш на шега", спомня си тя.

За клюките, че Ники ѝ изневерява, тя бе лаконична: "Явно го интригувам по някакъв начин, затова е с мен, а не с друга", коментира тя, като подчерта, че в крайна сметка двамата не са женени. "Винаги обаче, когато някой иска да намери под вола теле, винаги ще си намери", иронизира клюката тя.

Фолк фурията
призна, че през отиващата си 2012 година е боледувала много – както от настинки, така и от тежко заболяване, което не стигнало до медиите. Това бе и причината певицата да си пожелае през новата година здраве - да постигам целите си. "А каквото дойде отгоре, ще го приема с отворени обятия", завърши интервюто си Алисия.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !