Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Найден е истинският победител

отпечатай новината

17.12.2012 18:00 | Видян 3462 пъти

Найден е истинският победител

Въпреки цялото фаворизиране от страна на продуцентите и нагласения вот на полуфинала, според който Боби и Стойка бяха обявени за любимци на зрителите, неподправеният глас на феновете на Биг Брадър Ол Старс в най-значимия светски сайт на България slava.bg сочи кой е истинският победител.

Найден успя да вземе предимство на финалната права, след като близо четири седмици Боби Ръгбиста водеше в класацията кой да бъде победител в риалити шоуто, събрало звезди от различните сезони на Брадъра.

В крайна сметка  21% от 2667 души, гласували до рекационното приключване на броя в петък, 14 декември в 17,14 часа,  избраха софиянеца Нед за своя предпочитан кандидат да вземе голямата награда във вид на лъскав автомобил.

Също като приятеля си Багата, който дълго време водеше в класацията за победител във ВИП Брадър почти до финала, Боби Ръгбиста си остана с 19-те на сто подкрепа от феновете. Само дето имаше време, когато  те му стигаха за първото място, но накрая го оставиха втори в ранглистата на любимците от Биг Брадър Ол Старс.

Лестер зае, съвсем според нашите прогнози от последните две седмици, почетното трето място. А ако не беше македонец и жертва на антипропагандата, включително и на нашето правителство, срещу комшиите през последната седмица като нищо можеше да има и още по-предна позиция.

Не е ясно как продуцентите са извъртели Стойка като любимка, достойна за преодоляване на полуфинала и сума номинации, когато от началото на класацията на slava.bg тя все се върти около последното място.

Тризначките, Миро, Лили, които я биеха по точки изпаднаха преди нея. Вероятно немалкият хонорар от 8 бона, споменат от невлезлия в къщата Гроши, е причината да я задържат с всичките й псевдоартистични етюди, претенции и истерии в Нови хан. Време е да си ходи в Пловдив и повече да не ни се появява пред очите!

Последна от мохиканите е Цеце. Хубавото македонско девойче изкара един месец ваканция в родината – майка и дано това да му помогне да има истинска манекенска кариера след излизането от Биг Брадър Ол Старс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !