Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Алисия: Нямам вина, че Николета се вижда в песен

отпечатай новината

18.12.2012 17:45 | Видян 5134 пъти | Гласували 1

Алисия: Нямам вина, че Николета се вижда в песен

Алисия призна, че не води война с новата половинка на бившия си Валери Божинов ­ Николета , нито пък ѝ подражава на прическата, както се твърди.

Напротив – конкурентката ѝ тръгнала впоследствие при нейния фризьор от същото студио, където си прави косата попфолк дивата. Тя не бе особено словоохотлива по темата за драматичната раздяла с Божинов, който е баща на детето ѝ, и само уточни, че се е случила по вина и на двамата.

В последната ѝ песен ­ "На кръгъл час", изобщо не ставало дума за заклетата  ѝ врагиня Николета : "Не съм виновна, че тя се вижда в песента", категорична е Алисия .

"Парчето стана тотален хит, защото има модерен бийт и тематика, каквато досега в попфолка не е третирана, някак си различно е", призна тя. И заяви, че хитът няма нищо общо с Николета и не е адресирана към нея.

"Нямам никакви отношения с нея. Нямам вина, че тя се вижда в песента. Не е търсен ефект, просто темата е нова. И понеже стана хит, вече съм сигурна, че не сгреших, а кой по какъв начин се опитва да се закачи, си е негов проблем."

Що се отнася до настоящите ѝ любовни трепети, Алисия коментира откровено: "Ако бях библиотекарка, сигурно щях да спя с професор, а не с футболисти."

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !