Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Криско се оправдава: Трябвало да вземе 1500 лв, но не му ги дали

отпечатай новината

19.12.2012 09:30 | Видян 1644 пъти

Криско се оправдава: Трябвало да вземе 1500 лв, но не му ги дали

Рапърът Криско, който беше обвинен, че не е пял на благотворителен концерт в Стара Загора заради неизплатен хонорар, отговори на нападките.

"Имахме уговорка, те не я изпълниха. Ядосах се и реших да не пея, за което се извинявам на всички", каза той в сутрешния блок на Нова тв.

"Обадили се на човека, който се занимава с организацията на моите участия. Казали са му, че ще има хонорар. С него са се разбрали аз да ги потърся, когато пристигна в Стара Загора и да си взема парите. Обаче липсваше всякаква организация. Само за сцена бяха платили 1800 лева - сума, която можеха да дадат на болния Миро", разказа той и обясни: "Хонорарът ми уж беше 1500 лева. Един от организаторите обаче ми каза, че му е все тая дали ще пея. Поисках с 1200 лева по-малко, за да си платя поне пътните, но ми отказаха".

Криско сподели, че досега е пял на поне 15 концерта. Дори в началото на седмицата той е участвал в благотворителен концерт, организиран от Мика Стоичкова.

"Тогава обаче още в началото ми казаха, че хонорари няма да има и всичко беше точно", подчерта той.

Рапърът се извини на хората и на болния Мирослав Петков, че не е успял да пее. "Когато човек е ядосан, не взима най-правилното решение", опита се да се защити той.

В ефир Криско даде плик с 1000 лева за момчето и му пожела скорошно оздравяване, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !