Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Снежана Макавеева танцува на повикване

отпечатай новината

20.12.2012 09:45 | Видян 4772 пъти

Снежана Макавеева танцува на повикване

В кариерата си на модел зад граница Снежана Макавеева е свикнала да получава питиета от бизнесмени с къси вратове и високи портфейли. Но ако в реалността подобна закачка завършвала още на бара с дипломатичното „благодаря и приятна вечер”, то в „Под прикритие” флиртът с Косъма ще й изиграе лоша шега.

В третия сезон на криминалето героинята на Зори се прости с гимназията, но вместо да наблегне над читанките за кандидатстудентски изпити, посегна към чашката и белия прашец.

Фриволното ѝ поведение ескалира след раздялата на родителите є и тя потърси утеха в прегръдките на дружката си Дария и люлинския сводник от бандата на Джаро.

От бунтарка, търсеща приключения в света на възрастните, тя ще стане държанка на мутри, научи „Монитор”.

Станала свидетел на побой над главорез, танцьорката изчезва мистериозно от полезрението на баща си, ченгето Попов. Фракцията на Иво Андонов я отвлича и се опитва да я вербува като проститутка.

Осъмнала в планинска хижа, Зори ще направи опит да избяга, с което ще предизвика истински екшън. Сцената с нощната гонка в горите на Боровец бе заснета през август на 1600 метра надморска височина.

В масовката по петите на Макавеева се включиха 30 души и истинската муза Мариан Вълев. Двойката продължава да се топли напук на слуховете, които ги разделят заради системно посягане към бутилката и солидната възрастова разлика (бившата танцьорка на „Сатен” е с 22 години по-малка).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !